img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Вода, мед и канела: Пиеш преди лягане, а когато станеш ще останеш изумена какво се случва с тялото ти!

Вода, мед и канела: Пиеш преди лягане, а когато станеш ще останеш изумена какво се случва с тялото ти!

/
/
/
2344 Views

Винаги сте мечтали за сок, който ще стопи килограмите и калориите, докато вие си седите и си четете книга?

Сега и това е възможно, само ако използвате лечебните свойства на канелата и меда, разбра КОЧ. Въпреки че до сега много пъти сте хапвали мед и канела отделно, със сигурност не сте се сетили, че заедно могат да направят чудеса за вашата линия.

За подготовката на сока, който ще ви стопи килограмите са ви нужни само 2 супени лъжици мед, 1 супена лъжица канела на прах и 250 мл вода.

Препоръчаното количество може да варира и да се променя, но това е минималното количество, което би трябвало да използвате.

Не забравяйте, че най-добре е напитката да се пие свежа, току-що готова. За начало сварете водата, така че докато е още гореща, прибавете върху канелата, пише “За жената”. Изчакайте я да се охлади. Когато напитката се охлади добавете меда, защото в противен случай ще се загубят всички полезни свойства. Половината от напитките пийте преди лягане, а другата половина я пийте преди закуска.

И това е всичко! Само не бива да забравяте, че напитката действа на празен стомах.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook