Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Вода, мед и канела: Пиеш преди лягане, а когато станеш ще останеш изумена какво се случва с тялото ти!
Вода мед и канела

Вода, мед и канела: Пиеш преди лягане, а когато станеш ще останеш изумена какво се случва с тялото ти!

Винаги сте мечтали за сок, който ще стопи килограмите и калориите, докато вие си седите и си четете книга?

Сега и това е възможно, само ако използвате лечебните свойства на канелата и меда, разбра КОЧ. Въпреки че до сега много пъти сте хапвали мед и канела отделно, със сигурност не сте се сетили, че заедно могат да направят чудеса за вашата линия.

За подготовката на сока, който ще ви стопи килограмите са ви нужни само 2 супени лъжици мед, 1 супена лъжица канела на прах и 250 мл вода.

Препоръчаното количество може да варира и да се променя, но това е минималното количество, което би трябвало да използвате.

Не забравяйте, че най-добре е напитката да се пие свежа, току-що готова. За начало сварете водата, така че докато е още гореща, прибавете върху канелата, пише “За жената”.

Изчакайте я да се охлади. Когато напитката се охлади добавете меда, защото в противен случай ще се загубят всички полезни свойства. Половината от напитките пийте преди лягане, а другата половина я пийте преди закуска.

И това е всичко! Само не бива да забравяте, че напитката действа на празен стомах.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?