Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Войната започна! Кейт Мидълтън или Меган Маркъл диктува модата?
Войната започна! Кейт Мидълтън или Меган Маркъл диктува модата?
Войната започна! Кейт Мидълтън или Меган Маркъл диктува модата?

Войната започна! Кейт Мидълтън или Меган Маркъл диктува модата?

През септември сайт за онлайн търговия публикува данните от направеното проучване за най-търсените от британските потребители, за последните 12 месеца, стоки в техния сайт, пише БГНЕС.

Между двете събития – раждането на принц Луис и сватбата на принц Хари с Мегън, тази година е белязана от кралското семейство на Англия, чиито гардероб повече от всякога вдъхновява британците. До такава степен, че уеб сайтът успя да установи кои петима членове на кралската фамилия са най-влиятелните по отношение на стила. Кейт Мидълтън зае първо място пред херцогинята на Съсекс.

Ново проучване, публикувано тази седмица и проведено от британската фирма Brand Finance, направи обзор именно на влиянието на тези две важни фигури на британската корона върху американците. Извадката обхваща повече от 1500 души. 37,6% от тях заявяват, че са повлияни от стила на херцогинята на Кеймбридж, която е на първо място.

Освен облеклото й, те са повлияни от нейните аксесоари, бижута дори от интериора и автомобилите. При всяка от публичните изяви, стилът на бъдещата кралица е внимателно обмислен и подбран, а марките, които носи, увеличават печалбите за модните къщи.

Въпреки брака си с принц Хари и медийното внимание, Меган Маркъл заема второ място с 35% от гласовете. Сватбата й рокля, дело на артистичния директор на Живанши Клеър Келър, доведе до ръст на продажбите на модната къща с с 60%. Вечерната й рокля, създадена от Стела Маккартни, предизвика двойно по-голямо търсене на марката на дизайнерката.

Принц Уилям и Хари заемат трето и четвърто място, съответно с 32% и 27% от гласовете. Трябва да се отбележи, че това проучване е проведено преди пътуването на Меган Маркъл и принц Хари до Австралия и Океания, и преди оповестяването на новината за бременността й. Няма съмнение, че влиянието на херцогинята на Съсекс ще продължи да расте.
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?