Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Врачка пророкува бъдещето на Стоянка Мутофава
Стоянка Мутофава

Врачка пророкува бъдещето на Стоянка Мутофава

Дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, е живяла в миналия си живот като монахиня в станалата печално известна с пожар преди дни католическа катедрала „Света Богородица“, научи ko4.

Това разкритие направила известната гадателка Куроткова, рускиня, която предсказвала с точност като пророчицата Ванга на всички артисти от славното ни минало – Георги Калоянчев, Константин Коцев, Димитър Манчев, Стефан Данаилов и много други. Жените на всички тях ходели при гадателката и тя с точност им предсказвала бъдещето.

„Тази Куроткова всичко ми познаваше. Колежката Ружа Делчева не почваше роля, без да отиде при нея. И аз реших да отида. Позна ми всичко. Беше ми разказвала, че дъщеря ми е била монахиня и е служила в католическата църква, която изгоря преди дни – парижката „Света Богородица“.

Тогава малко ми стана смешно, но после, като си говорихме с Муки, и тя ми каза, че много пъти е сънувала, че е живяла точно на това място и дори е работила там“, споделя Мутафова. Освен че говорила за дъщеря ѝ и с точност познала бъдещи събития, които ще се случат с нея, гадателката познала и пътя и кариерата на Мутафова.

„Рускинята ми предвеща голям успях в работата след 85 години нататък. А аз много ѝ се смях. Виках: „Боже, тази е луда, какви ги говори за нататък! А то какво стана“, спомня си театралната легенда. Освен че гледачката разкрила живота на дъщеря ѝ Мария Грубешлиева, тя я посъветвала да насочва детето си към писането или към журналистиката, че там ще му е късметът. „А тя пък много искаше да стане актриса. Добре че сега ѝ дойде акълът. Все пак е внучка на писателката Мария Грубешлиева“, коментира Стоянка.

Източник: Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?