img
Home / БЪЛГАРИЯ / Вълчи времена: Варненци оголиха зъби и си скочиха един на друг

Вълчи времена: Варненци оголиха зъби и си скочиха един на друг

/
/
/
296 Views

Народът във Варна започна да се псува каруцарски в социалните мрежи, научи КОЧ.

Нервите на хората явно не издържат, особено след забраната да могат по време на извънредното положение да се разхождат из Морската градина, а също така и да отидат на плаж, където и без това няма почти никаква навалица.

Хубавото време накара гражданите на морската ни столица да излязат масово навън, което провокира началника на Националния кризисен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски да поиска налагане на по-строги мерки.

След всичко, което се случи, напрежението ескалира и хората масово започнаха да се обвиняват един друг – кой крив, кой прав, а наред с това да се псуват грозно – всичко това стана достояние на много потребители, сред които и доста деца в различните групи на Варна във фейсбук.

„Нали уж сме много силни, но се оказва, че всичко е само във фейсбук, но когато става дума за масовост, да сме единни, нищо не се получава! Тогава ще си търпите и правителството, и мерките! Кой знае още колко ще гнием между четири стени и няма да ни дават да си покажем носа навън. Ако не сте разбрали – слънцето, чистият въздух и спортът са едни от най-важните компоненти за здравето ни! Но вие сте овце, предпочитате да наведете глави и да чакате, докато имунната ви система се разрушава!“, пише Мария Ванкова.

„Не мога да разбера що за малоумна идея? Толкова ли не можем да потърпим още малко всичко да отмине и час по-скоро да можем отново спокойно да се наслаждаваме на слънцето с нашите деца и внуци? Организаторите на нещо подобно не разбират ли към какво подтикват хората?“, пита Тодор Страшимиров.

В този нормален тон бяха мненията на една част, но има и по-вулгарни и заплашителни послания, които умишлено ви спестяваме.

Вчера имаше протест пред общината във Варна, който беше организиран пред Общината в града и под надслов „Върнете ни Морската градина“. За съжаление на мнозина социалните мрежи не свършиха много работа, след като дойдоха няколко десетки протестиращи, а на 10 от тях в последствие бяха наложени санкции.

лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook