img
Home / БЪЛГАРИЯ / Върнаха медала на Катрин Тасева, тя се разплака в ефир

Върнаха медала на Катрин Тасева, тя се разплака в ефир

/
/
/
671 Views
loading...

Гимнастичката Катрин Тасева, която дари златния си медал и бухалките си за благотворителност, си ги получи обратно от анонимния дарител, който ги откупи преди месец, научи КОЧ.

Всичко това стана в студиото на „120 минути“, а водещият Светльо Иванов изненада истински спортистката, като я попита: „Ти сега можеш ли да си познаеш бухалките, които дари за благотворителност?“.

Тя потвърди, а той ѝ подаде две бухалки с въпроса – „Това ли са те?“.

Катрин се просълзи, а Светльо Иванов обясни, че човекът, който ги е откупил за солидната сума от 10 хиляди лева, желае да остане анонимен, но иска да ѝ върне спортните отличия, за да ѝ покаже, че доброто се възнаграждава.

Катрин ТасеваКатрин бе изключително трогната от жеста и видимо притеснена си сложи златния медал отново, а водещият завърши предаването с думите, че доброто е анонимно, защото то живее във всеки от нас.

Доброто няма име. Катрин Тасева, ти си пример за всички жени.

Вдъхновяваш ни, за което ти благодарим! * Катрин продаде медала си в полза на Иван Тодоров, спортист с диагностициран тумор на десния крак, който се нуждаеше от 50 000 евро за лечение. В противен случай можеше да изгуби крака си. Към днешна дата сумата е събрана, а шансовете Иван да не изгуби крака си са наистина големи.

Източник: woman.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!