Горещи новини

Гала и Ани Салич във война (Вижте каква е причината)

Гала и Ани Салич във война (Вижте каква е причината)

Люта война тлее между Гала и Ани Салич, научи ko4.

Между Гала и Ани Салич тлее напрежение от години. Двете водещи не се понасят.

Новинарката гостува последно в предаването на колежката си през 2014 година. От тогава тя упорито отхвърля поканите за участие в сутрешното предаване, тъй като не желае Гала да вдига рейтинга си на неин гръб.

Екранната половинка на Ники Дойнов скоро отново намекна за враждата си с русокосата водеща. Ани Салич подкрепи коментар в мрежата на потребител, възмущаващ се от факта, че Гала разполага с повече ефирно време от новинарката.

Благоеврадчанката заяви, че тя не е програмен директор на медията и не решава кой колко ще се изявява в ефир. С изказването си Ани Салич потвърди слуховете, че между нея и Гала тлее напрежение от години.

Причината за враждата между двете дами се крие в свалянето на предаването на Ани Салич „Извън новините“.

Мениджърите на Нова тв решиха да свалят формата, за да подбива рейтинга на предаването „На кафе“. Ани Салич прие много тежко решението на шефовете си. Все пак тя напусна бТВ заради обещанието, че в Нова тв ще бъде повече от новинарка.

Единствената утеха за Ани Салич е, че тя получава най-висока заплата в медията. Месечно водещата се разписва срещу 12 000 лв. Колежката й Гала получава 10 000 лв месечно възнаграждение, пише ПИК.

Разкрития.ком

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Гала и Ани Салич във война (Вижте каква е причината)"

Какво мислите?