Горещи новини

Гаф: Фенове на Кубрат Пулев нападнаха двойничка на Джени Суши! (виж тук)

нападнаха двойничка на Джени Суши

Фенове на Кубрат Пулев заляха с обидни коментари репортерката Джени Суши в социалните мрежи, научи ko4!

Фенове на Кубрат Пулев нападат със злостни коментари в социалните мрежи… грешния човек. Невероятно, но абсолютен факт, който стана истински куриоз.

След раздухания случай с репортерката Джени Суши и целувката на българския боксьор, сънародници и други симпатизанти на Кобрата пишат непрестанно коментари в профилите на … Хелън Ий в Инстаграм, Фейсбук и Туитър.

нападнаха двойничка на Джени Суши

Също репортерка, също интервюирала Кубрат Пулев в дните преди мача му с Богдан Дину, както и близка до бойните спортове, Хелън прилича визуално на Джени.

Азиатските черти, както и спортно тяло – приликите са налице. И са толкова явни, че родиха и куриоз в иначе далеч не толкова забавната случка около целувката на Кубрат.

Но това е друга репортерка, както се наложи вече да го обясни в една от публикациите си.

„Не съм Джени Суши, разберете! Правих интервю с Пулев, но той не ме е целувал!“, написа Хелън.

Бившата състезателка по плуване и модел редовно е замесена в сериозни интервюта, включително със звезди като Дионте Уайлдър и Флойд Мейуедър. Нейната популярност зад Океана е доста по-солидна от тази на обвинителката на Кубрат, пише Дир.бг.

Колкото до истинската Джени Суши или Дженифър Равало, както е истинското й име, тя продължава да упорства и да се заканва да разбие Кобрата в съда.

Клюкибг

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Гаф: Фенове на Кубрат Пулев нападнаха двойничка на Джени Суши! (виж тук)"

Какво мислите?