img
Home / КЛЮКАРНИК / Героиня: Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна! (шокира всички)

Героиня: Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна! (шокира всички)

/
/
/
274 Views

Жената на Асен Блатечки се нагърби да гледа и сина му от Диляна!

Заслужава си медала и това е! Жената на Асен Блатечки се нагърби да гледа сина му от Диляна Попова от няколко дни. При това в собствения си дом.

Режисьорката Катерина Горанова се грижела за малкия Борил, докато майка му е в Англия на гости на своя приятелка.

Наскоро моделката помолила Блатечки да гледа сина им. В началото той отказал заради жена си, но се оказало, че Горанова вече е преживяла изневярата му. И благородно заявила, че няма нищо против да прекара малко време със сина му, пише вестник „България Днес“.

Асен Блатечки и Катерина имат дъщеря – Катя, която обожава малкото си братче. Малкия Борил с радост гостува в дома на баща си, защото там среща добро отношение. Уикендите момчето прекарва с Асен, Катерина и сестра си.

Тази новина обаче разбуни тотално духовете в мрежата. Мнозина обявиха, че актьорът трябва собственоръчно да издигне паметник на жена си Катя и да й целува краката, докато е жив.

„Коя друга жена ще направи подобно нещо?! Да гледа чуждото дете, вместо да му свети маслото още при изневярата на тоя тиквеник“, коментират потребителки по форумите. А мъжете може би си мечтаят да са на мястото на Блатечки и да имат такава вярна и предана съпруга.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!