Новините на фокус
Home » СВЯТ » Героите от Спасители на плажа Преди и Сега – някой са неузнаваеми (Снимки)
Героите от Спасители на плажа Преди и Сега

Героите от Спасители на плажа Преди и Сега – някой са неузнаваеми (Снимки)

За всички, които са били заковани пред екраните и с трепет са наблюдавали как дузина млади, енергични и атлетични мъже и жени спасяват човешки животи на райските калифорнийски и хавайски плажове, тези лица със сигурност ще ви върнат назад във времето.

Един от най-успешните сериали „Спасители на плажа“ продължава от 1989 до 2001 година.

През 90-те обаче беше издигнат в тотален култ. От Ко4 решихме да Ви покажем как изглеждат и какво се случва с някои от най-популярните лица на сериала днес!

Питър Фелпс

Джейсън Момоа

Брук Бърнс

Дона Д`ерико

Ясмин Блийд

Тя ще бъде запомнена като една от най-очарователните и сексапилни спасителки в целия актьорски състав. Проблемите й с дрогата и наднорменото тегло обаче напълно са я трансформирали.

Джина Лий Нолан

Александра Пол

Френският актьор Дейвид Шарве получава златен шанс да участва в Спасители на плажа. В началото смятал, че това няма да му донесе никакви дивиденти, но сериалът се оказал много успешен. Така Дейвид е неизменна част от актьорския състав цели три сезона. След няколко участия в други сериали, Дейвид прави рязък завой и зарязва киното…завинаги. Любовта му към музиката надделява и той започва солова кариера. Албумите му имат успех и може да се похвали с дует със световноизвестния изпълнитела Seal.

Майкъл Нюмън

Ерика Елениак

Ерика Елениак е едно от най-запомнящите се лица в сериала. Започва кариерата си на 19, когато става лице на брой на Мъжката библия за юли 1989 г. Това я изстрелва към света на киното и й осигурява участие в няколко тв продукции. Тя участва в 44 епизода от сагата. На 46 години Ерика стана майка на първото си дете и се радва на ролята си на майка.

Паркър Стивънсън

Никол Егърт

Джеръми Джаксън

Грегри Алън Уилямс

Дейвид Чокачи

В „Спасители на плажа“ Дейвид Чокачи изиграва първата си главна роля. Спасителят Коуди Мадисън, по когото всички момичета припадат, се появява на екран в продължение на 4 години. След това продължава кариерата си в света на телевизията. През 1997 г. той влиза в престижната класация на сп. People, което го обявява за един от 50-те най-красиви хора на планетата.

Памела Андерсън

Каквото и да се каже за Памела – все няма да е достатъчно. Тя е абсолютната богиня на „Спасители на плажа“, любимка на Хю Хефнър, както и на природозащитниците от ПЕТА. Кариерата й в „Спасители на плажа“ е достатъчна, за да й осигури звезден статус за цял живот. Лудата й любов към рокера Томи Лий Джоунс ежедневно е обсъждана в жълтата преса. Двамата могат да бъдат наречени същински пионери на секс компроматите, след като видео касета с подвизите им излезе на бял свят и ги направи още по-известни.

Кармен Електра

Кармен Електра е истинско изкушение за тв маниаците от 90-те години. Красавицата има бурна връзка с баскетболната звезда Денис Родман. Тя дълго време се подвизаваше и като водеща в MTV.

Незаменимият Мич Бюканън – Дейвид Хаселхоф

Лицето на „Спасители на плажа“ – Дейвид Хаселхоф е най-голямата звезда в сериала. Той бележи успехи и в други тв продукции, зад гърба си има и няколко култови кино ленти. След 2000 година Дейвид се отдаде на страстта си към алкохола и пластичните операции, но остава любимец на поколения тв зрители.

Източник: Е-новини

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*