Горещи новини

Големият Христо Мутафичев: Бог ми се яви при инсулта, даде ми втори шанс

Hristo Mutafchuev progovori za insulta

„Бог ми се яви, когато получих инсулт. Не съм си задавал някакви сложни въпроси. Бог ни беше уредил среща. Искаше да остана при него за известно време, за да си поговорим сериозно, но не се е обадил на секретарката ми и бях зает тогава.“

Това сподели актьорът Христо Мутафчиев, припомняйки си случая, когато получи инсулт по време на снимките за филма „Миграцията на паламуда“ в Поморие през 2010 г. В предаването „Събуди се“ по Нова ТВ Мутафчиев разкри как се е стигнало до злополуката.

„Няма за какво да се ядосвам на Бог, а трябва на себе си. Имам чувството, че само аз мога да изляза жив от цялата тази ситуация. Аз обичам живота, личи ми много и той може би леко се е подразнил на това. Затова е решил да ме привика и да ме вразуми за някои неща – каза актьорът.

– Смъртта не беше страшна, като бях близо до нея, а по-скоро се подразних. Всичко около мен бяха затворени врати. Тропах на всяка една и виках, но нямаше никой. Малко съм невротик в това отношение и просто си тръгнах.“

Мутафчиев заяви, че е единственото нещо, за което се моли, е да има утре.

„Реалният разговор с Бог, е когато затваряш очи преди да заспиш. Тогава единствено се моля да има утре. Да се събудя, да съм здрав и след това денят ме чака. След инцидента се научих да ценя живота много повече“, категоричен е артистът.

Източник: България днес

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Големият Христо Мутафичев: Бог ми се яви при инсулта, даде ми втори шанс"

Какво мислите?