img
Home / КЛЮКАРНИК / Гонят Емилия от „Пайнер” (Всичко за скандала)

Гонят Емилия от „Пайнер” (Всичко за скандала)

/
/
/
2796 Views

Емилия аут от „Пайнер”, продуцентите й вдигнаха мерника и ще я гонят, научи КОЧ.

Емилия ще се окаже третата след Камелия и Андреа, която ще напусне „Пайнер”. Такъв слух от известно време се носи в поп фолк средите. И за него има доказателства, които никак не са безпочвени.

Че Емилия е с единия крак навън от димитровградската компания говори факта, че певицата, която се задоми тази година за арабския бизнесмен Жорж Башур вече поставя кариерата си на по-заден план за сметка на семейството си.

Гонят Емилия от „Пайнер” (Всичко за скандала) (1)

Снимка: ПИК

След като се омъжи за богаташа както и преди това заради смъртта на сина му в нелепата катастрофа тя преустанови участията си за доста дълго време. Може би това е подразнило шефовете на продуцентската империя или причината е съвсем друга, но за първи път тя не фигурира във фирмения им календар за 2019 г.

Гонят Емилия от „Пайнер” (Всичко за скандала) (2)

Снимка: Инстаграм

Еми е най-вървежната певица в чалга фабриката на Митко Пайнера. Място в календара всяка година по традиция присъстват ония звезди на Пайнер, които имат най-много участия и представят адекватна продукция. Въпреки това госпожа Башур най-изненадващо липсва в него.

И не само това показва, че дните на Емилия във фирмата са преброени. Преди известно време се излъчи концерта на Планета от Арена Армеец. Въпреки впечатляващото представяне на госпожа Башур на сцената с ефектната си изява по канала на телевизията единствено отразиха дуета на певицата с Емрах Стораро. Изобщо й отделиха едва четири минути.

Няма я и в обложката на последната фирмена компилация. Новите й парчета не са качени в канала на „Пайнер” в платформите за видеообмен, предават от Жълтите новини на ПИК.

Явно, че много скоро ще настъпи момента, в който Емилия ще я пръждосат от димитровградската фабрика за фолк звезди.

Източник: www.kliuki.net

 

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!