Горещи новини

ГОРЕЩО, А?! Вижте спалнята на Натали Трифонова! (синоптичката показа мястото мечта за стотици мъже – СНИМКИ)

Eto spalnqta na Natali Trifonova

Стотици, всъщност вероятно и хиляди мъже, са си представяли поне веднъж къде прекарва нощите си Натали Трифонова.

Синоптичката и водеща с най-дългите бедра у нас определено е като магнит за силния пол, а и не можем да отречем, че е наясно с това. И знае как да го използва за лични цели, но това е друга тема…

Наталито днес отново разбуни духовете като пусна клипче в нета, на което се показва сутринта в спалнята си. Тихо е, светлината е приглушена, а Трифонова развява дългите си руси коси (не е ясно дали са екстеншъни) и отива да си направи кафе. Както самата тя призна, без кафе не става за нищо.

„Казват, че една успяла жена не може без едно нещо и то е доброто кафе сутрин. Вярно е, защото съм го изпитала на себе си от години. Пия кафе и през останалото време на деня, но сутрешното е повече от злато, незаменимо е“, бъбри Наталито.

Разбира се, мъжете това изобщо не ги вълнува и щяха да са по-доволни, ако синоптичката покаже как си взима душ, например, но ще трябва да се задоволят и с малкото.

Иначе Трифонова последно имаше връзка със състезателя Мартин Чой, която обаче пазеха в тайна. Дали двамата са още заедно, или са се разделили (щерката на Чой не понасяше блондинката), това още не е ясно.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ГОРЕЩО, А?! Вижте спалнята на Натали Трифонова! (синоптичката показа мястото мечта за стотици мъже – СНИМКИ)"

Какво мислите?