Горко й на тая, която вземе Алек Младенов: Близки направиха взривяващи разкрития за ‘убавеца!

Razkritiq za ergena Alek

На екрана той е почти съвършен – синеоко и русокосо ангелче, едновременно момче и мъж, галантен, чаровен, абе… просто мечта.

Неслучайно половината моми наточиха лиги по Алек Младенов, а Виктория Асенова (Цър Пър) смело си призна, че месеци наред е била влюбена в него след като й е посочил вратата на имението.

Е, Вики нека да си отдъхне, както и останалите, които не успяха да се доберат до мечтания финал. Защото се оказа, че тази, която ще вземе Алек Младенов, хич не е за завиждане. Напротив – тежко й и горко, коментират близки до ергена източници. Разбира се, тежко й и горко, ако не пие…

Оказа се, че хубавецът си има голяма слабост към чашката и чрез алкохола се отървава от стреса, или поне той бил убеден в това. Хора от екипа на „Ергенът“ откровено си признаха, че са били шокирани по време на синхроните, когато неведнъж Младенов е завалял и едва си е намирал думите, докато около него лъхало на алкохолни изпарения.

Да, той е почитател на виното, но го пиел с количества, което си е отново яко накютучване. По време на срещата му с Валерия Дакова в морето така се натряскал, че му прошепнали в слушалката да влезе във водата, барем отрезнее, но кой да предположи, че ще я свърши и друга там…

„Дано избраницата му да попийва, че иначе не ги виждаме“, смеят се източниците.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Be the first to comment on "Горко й на тая, която вземе Алек Младенов: Близки направиха взривяващи разкрития за ‘убавеца!"

Какво мислите?