img

Грахич си изпати от Слави Трифонов

/
/
/
354 Views
loading...

„Не пея песни на Ку-ку бенд“, това приза певицата Цветелина Грахич пред „България днес“.

Причината е, че Слави категорично е забранил на бившата си певица да изпълнява негови парчета. Дългия не искал Грахич да трупа пари и слава на негов гръб. Самата певица избягва да коментира отношенията си с бившия си шеф.

Тя сама си тръгна от шоуто с намерението да гради самостоятелна кариера. Споделя, че е запазила добри отношения с бившите си колеги, но имала нужда от развитие. Заради постоянните репетиции около предаването имала и проблеми с приятеля си Кристиян.

Цветелина Грахич постъпва в предаването през 2011 г.

Тогава се явява на кастинг за “Гласът на България”, не стига до финала, но Слави Трифонов, който с компанията си продуцира формата, ѝ предлага да стане певица в “Ку-ку бенд”. “В екипа сме около 100 човека и бяхме като едно малко семейство. Свикнах с тази среда, имахме си свое всекидневие, свой график. Затова ми беше трудно да взема решението да си тръгна”. Май именно заради натовареността в предаването тя иска да си тръгне от него.“

Характерът ми не подхождаше на “Ку-ку бенд” – аз съм по-твърда, по-опака. Сега искам да покажа на младите хора, че когато са смели, могат да се развиват и самостоятелно”, каза певицата, когато напусна шоуто.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!