Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Гринго потрошил Софка заради чат с чичо му
Гринго потрошил Софка

Гринго потрошил Софка заради чат с чичо му

Със счупена ръка ходи по участия певицата Софи Маринова и все по-упорит става слухът, че съпругът й Тодор Давидов-Гринго отново й е посегнал. Нещо повече – според източници  от фолк средите Гринго имал сериозни съмнения, че любимата му му кръшка с чичо му, научи КОЧ.

Скандалът се разразил, след като Давидов изловил Софка да си чати с чичо му. Макар че в SMS-ите нямало нищо смущаващо, Гринго избеснял от ревност и с един удар счупил ръката на половинката си.

Маринова е известна с влеченията си по роднините на мъжете си. Преди години певицата имаше връзка със сина на съпруга си Петър. След развода Дачо и Софка искаха да се оженят, но Петър така и не им даде благословията си.

Връзката на певицата с Гринго пък е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов. Преди няколко години ромската перла се оплака публично, че Гринго я е пребил. Въпреки тежкия му характер, двамата си казаха „Да“ през март, малко след като Давидов излезе от затвора заради изнудване.

В момента са разделени, но колеги на Софка са категорични, че това няма да е за дълго. „Тя е мазохист. Всичките й мъже досега са й посягали“, клатят глава близки.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?