Home » КЛЮКАРНИК » Гъмов мамил жени за пари – актьорът от брадъра затънал в борчове, завлякъл и десетина приятели
Гъмов мамил жени за пари - актьорът от брадъра затънал в борчове, завлякъл и десетина приятели
Гъмов мамил жени за пари - актьорът от брадъра затънал в борчове, завлякъл и десетина приятели

Гъмов мамил жени за пари – актьорът от брадъра затънал в борчове, завлякъл и десетина приятели

Участието на Станимир Гъмов в „Биг Брадър“ щяло да го спаси от глад и мизерия поне в следващите няколко месеца. Актьорът се намирал в тежко финансово положение, а на всичкото отгоре бил затънал в дългове не към банки, а към свои познати и приятели.

Близки до комика твърдят, че той дължал пари на поне 10-има свои приятели, от които непрекъснато искал дребни суми назаем. Понеже всички от обкръжението му научили за лошия му навик да взима, а да не връща в срок, Гъмов прибягнал до крайни мерки и започнал да се издържа на гърба на жените, с които имал любовни афери. Неотдавна много добър приятел на Станимир пропищял, че актьорът имал да му връща немалка сума пари. „С този човек сме израснали заедно, дори сме правили много щури неща… Смятах го за голям приятел, а той така да постъпи”, коментира с разочарование аверът на артиста, пожелал анонимност.

След тази случка всички в гилдията странели от него и той закрепял бюджета си както дойде. Напоследък не се свенял да иска по някой лев от красавиците, които ставали обект на свалките му. Ако някоя му вържела, той забравял да се издължи след това, коментират хора, запознати с тактиката му. Според тях зевзекът от Стара Загора имал проблеми с купоните и бързо изпуквал хонорарите, които припечелвал покрай работата си. „Станимир е човек по живота и ако може, всеки ден ще запива в ранни зори. Това обаче не му е по джоба и вече се чуди откъде да взема пари назаем, щом закъса. Длъжник е на доста хора, които са го отписали не само като приятел”, казват негови колеги. В Къщата на „Биг Брадър“ Гъмов също затвърди мнението, че не може да издържи и ден без алкохол и цигари, което подразни съквартирантите му.

Именно залитването му по чашката предизвикало сътресения в семейството и принудило бившата му жена и майка на детето му да го напусне. Тя също страдала от безпаричието му, защото Станимир уж поел ангажимент да плаща издръжка на сина им, а често закъснявал със сумите и гледал да компенсира детето само със срещи, не и с подаръци и вещи от първа необходимост. След финала на „Брадъра“ се надявал да има нов сезон на „Като две капки вода“, където Магърдич Халваджиян да го покани за ментор на сладък хонорар.

pik.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?