img

Дамите от тези зодии са истински кръвопийки, бягайте далеч от тях

/
/
/
223 Views
loading...

Мислите си, че жестокостта е запазена марка само на мъжете? Дълбоко грешите!

Някои дами са толкова агресивни, че са готови да влязат в директен сблъсък с най-коравосърдечните господа, за да им отнемат титлата. И като към всичко това добавим женското коварство и непрекъснато променящите се настроения, ще разберете, че да живееш с такава кръвожадна дама изобщо не е безопасно!

Оказва се, че зодиакалният знак оказва голямо влияние върху характера на дамите. Днес ще разберем представителките на кои зодии са толкова жестоки, че са в състояние да превърнат живота на мъжа до себе си в огромен кошмар!

5. Рак

Представителките на зодия Рак се смятат за еталон на нежността и женствеността и сигурно ви е невероятно трудно дори и за миг да си ги представите като злобни и жестоки жени. Въпреки това Раците попадат в този списък. И определено има защо. Веселите и безгрижни представителки на този знак са изключително темпераментни и само една невярна дума може да ги накара да пламнат като клечка. А да ги успокоите няма да е никак лесно.

Освен това Раците умеят много добре да правят от мухата слон. Дамите от тази зодия са много сръдливи. Мъжете, които са запознати с тази им особеност, трябва да знаят, че ще получат прошка, след като със седмици и месеци са молели за нея на колене. Вярно, сърденето им е по детски и наивно и ако жената Рак реши да си го върне, отмъщението й няма да е жестоко.

4. Дева

На пръв поглед Девите сякаш са символ на грижата и домашния уют. Отчасти това е така, но само най-близките им хора знаят, че жената Дева е истински тиранин. В дома си тя е господарят и всичко живо трябва да й се подчинява. Онези, които се окажат под един покрив с представителка на този зодиакален знак, ще бъдат подложени на ежедневен терор.

Девата не е враг, който удря веднъж, а споменът остава за цял живот. Тя ще ви нанася ежедневни удари чрез саркастичните си забележки на висок глас, правейки ви за смях пред всички хора.

Всичко, от което се нуждае жената Дева, са вашите извинения и покорство. Когато ви превърне в послушно кученце, ще отпусне малко примката около врата ви. Единственият начин да избегнете такъв развой на събитията, е да бягате от Девите с всички сили или най-малкото да ги държите на разстояние от себе си.

3. Козирог

Проницателните и леко хладни представителки на зодия Козирог по принцип трудно допускат мъж до себе си. За целта той трябва да отговаря на сериозни критерии, да бъде конкретен, прям и абсолютно открит. Такъв мъж непрекъснато трябва да се огъва пред своята жена. Ако започне да й се противопоставя, ще стане страшно.

Козирозите са жестоки и бездушни и с невероятно упорство ще пречупват волята на партньора си, използвайки дори забранени методи.

Освен това, Козирозите не се славят с кой знае какъв интелект и затова често си позволяват да използват физическа сила срещу противника си.

2. Овен

Само за секунди жената Овен може да се превърне от весела и жизнерадостна приятна събеседничка в жесток агресор. Тя е обаятелна и доброжелателна, но само докато не се сблъска с някакъв проблем. Само й откажете нещо, за което ви е помолила, започнете да й пречите, кажете й в очите, че искате да се разделите и ще видите в какъв агресор може да се превърне.

Заслепяващата ярост, в която изпадат представителките на този зодиакален знак, може да доведе до плачевни последици. Затова и не си струва да й отказвате и да използвате категоричен тон в разговорите си с нея. За такива моменти трябва да се подготвяте предварително, изглеждайки острите ъгли и задължително да предложите адекватна алтернатива.

1. Скорпион

Жената Скорпион е не просто жена, а истински капан. Тя е невероятно притегателна личност, но попадайки под влияние на чара й, ще се окажете в истински клещи. Това е изключително сериозен противни и зъл враг, затова и вървейки срещу такава дама, трябва да знаете, че тя няма да отстъпи, докато не ви унищожи напълно.

За представителките на този зодиакален знак няма половинчати неща. Те или обичат с цялото си сърце, или ненавиждат от дъното на душата си. Това е доминиращ знак, което означава, че тя винаги ще бъде лидерът в семейството. Живеейки с такава жена, ще бъдете принуден да се съгласявате с всичките й решения, да споделяте с нея всичките си планове и да казвате къде се намирате всеки път, когато тя попита. Жената Скорпион не търпи своеволия и задължително ще намери начин деликатно, но достатъчно жестоко да сложи половинката си в удобни за нея рамки.

А най-безумното нещо, което можете да направите в живота си, е да й изневерите. Уязвена, тя ще ви отмъщава, докато жилото й не прониже сърцето ви. И няма да ви даде никакъв шанс да я помолите за прошка! /jenata.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!