img
Home / БЪЛГАРИЯ / Данаил Кирилов нападна съдия във фейса

Данаил Кирилов нападна съдия във фейса

/
/
/
105 Views

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов изненадващо отговори на нападките на екс съдията Методи Лалов във фейсбук и призова председателят на ДСБ Атанас Атанасов да го изпрати да играе тенис, за да отслабне, научи ko4.

Методи Лалов е бивш съдия, който напусна миналата година и стана общински съветник от “Демократична България”. Той е активен във фейсбук и редовно споменава правосъдния министър в постовете си в негативна светлина и публикува негови снимки.

В събота той отново го спомена в свой пост по повод приетото решение за дигитализация на документите в Столичната община от 2022 г. Преди време стана известно изказване на Кирилов за публикувани файлове във ВСС, които са обърнати.

“И този бил по-красив от мен? А колко умен! Новото юридическо острие на ДБ в СОС. Знае какво е pdf файл и машинно четим формат. Поздравления, с аплаузи! Уважаеми генерале Атанас Атанасов! На този не съм давал съгласие да ползва мои снимки в постовете си, а и ти беше споменал нещо за атовете и магаретата.

Моля, уведоми своя подопечен за принципа! Или поне го прати да играе тенис на кортовете на Малееви, да поотслабне малко и да разбере как се придобива изгодно общинска собственост. Ако е схватлив, може и да разбере още повече за ограбените от София имоти до 2007 г.”, написа Кирилов във фейсбук.

Магдалена Малеева е съпартиец на Методи Лалов. Данаил Кирилов има предвид придобиването на земята за кортовете на фамилията чрез заменки за панелни апартаменти.

lupa

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook