img
Home / БЪЛГАРИЯ / Данаил Кирилов се обиди: Как ще съм тройкаджия?! Ето я дипломата ми!

Данаил Кирилов се обиди: Как ще съм тройкаджия?! Ето я дипломата ми!

/
/
/
225 Views

Правосъдният министър Данаил Кирилов се обиди на подмятанията, че е завършил специалност „Право“ в СУ с тройка и е късан редовно на изпити. Подобни твърдения циркулират във Фейсбук в последния месец, като се споделят от бившия депутат от СДС Николай Гацев, бившия правосъден министър Христо Иванов, евродепутата Радан Кънев, лидера на ДСБ Атанас Атанасов и юриста Александър Пелев, научи КОЧ.

Днес Кирилов реши да отговори на подмятанията, че не е достатъчно образован. Той публикува снимки на тапията си с кратък коментар. Ето какво написа дословно Данаил Кирилов в личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“:

„Никога не съм мислил, че УиК колегите ми Николай Гацев и др. могат да достигнат такова ниво на подлост и упадък, да фалшифицират образованието ми по примитивен начин. Не съм бил тройкаджия в Юридическия факултет на СУ и никога не съм бил “късан” на изпит, камо ли да се явявам по 3 пъти на изпит.

Имах честта на 100-годишнината на факултета през 1992 г. да спечеля втора награда (като първа не беше присъдена) за разработката ми „Прецедентното право в англо-санксонската правна система“. Това за моята диплома. Достойно е да си обявите Вашите дипломи“.

От публикувания документ става ясно, че Кирилов е завършил специалност „Право“ в Юридическия факултет на Софийския университет през 1996 г. с общ успех 5,75. Държавният си изпит пък е взел с успех „много добър 4,67“.

Данаил Кирилов се обиди Данаил Кирилов се обиди Данаил Кирилов се обиди

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!