img
Home / КЛЮКАРНИК / Дара призна: Получих клаустрофобия докато се правех на Николина Чакърдъкова

Дара призна: Получих клаустрофобия докато се правех на Николина Чакърдъкова

/
/
/
287 Views

Дара с похвала от Николина Чакърдъкова, научи ko4.

Дара призна, че е получила клаустрофобия докато се е правела на Николина Чакърдъкова в „Като две капки вода“, където тя е един от участниците в момента. Младата певица разкри, че е била под голямо напрежение, когато е изпълнявала нейната песен в шоуто.

Днес двете певици се запознаха с жива връзка в студиото на „Събуди се“ и споделиха своите впечатления от превъплъщението на Дара в „Като две капки вода“. Младата певица разкри, че е получила клаустрофобия по време на изпълнението на народната песен.

„Николина Чакърдъкова е голям изпълнител и бях под голямо напрежение, когато изпълнявах нейната песен. Адреналинът е толкова силен, че няма как да прецениш дали си се справил добре, докато пееш. Получих лека клаустрофобия от маската, която носех. Сякаш ме стискаше за гърлото. Трудно дишах. Колкото и да се опитвах да се фокусирам само върху песента, стресът и паниката ме караха да мисля и за тези неща.

Въпреки това в „Като две капки вода“ се чувствах много по-спокойна, отколкото при участията ми в други формати като „X Factor“, например. Сега имам повече опит, пораснала съм. Не познавам лично Николина Чакърдъкова, но съм я виждала, когато бяхме заедно на участие“, разказа Дара.

Получих клаустрофобия докато се правех на Николина Чакърдъкова

Похвала

От своя страна, Николина не пропусна да поздрави и похвали Дара за изпълнението й. „С Дара бяхме заедно на едно участие. Искам да я поздравя за нейното представяне на тази красива, но доста сложна песен в „Като две капки вода“. Когато изгледах изпълнението й, в очите й се виждаше старанието, което е положила. За нейните години и възможности, имайки предвид и какъв стил музика пее, наистина се представи прекрасно.

Роклята й отиваше много, златния колан, шапката – всичко й стоеше прекрасно. Дара се справи най-добре от всички изпълнители, които са ме имитирали до момента в „Като две капки вода“. Има много красива орнаментика. Личи си, че има почерк във фолклора“, сподели Николина Чакърдъкова, пише nova.bg.

Дара споделя още, че много се е страхувала да не повреди тоалета, с който е била, защото той е личният костюм на Николиа Чакърдъкова. В момента младата певица усилено работи по образа на Адел и обещава, че ще даде всичко от себе си, за да се представи перфектно.

разкрития

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook