img
Home / КЛЮКАРНИК / Дара призна: Получих клаустрофобия докато се правех на Николина Чакърдъкова

Дара призна: Получих клаустрофобия докато се правех на Николина Чакърдъкова

/
/
/
143 Views

Дара с похвала от Николина Чакърдъкова, научи ko4.

Дара призна, че е получила клаустрофобия докато се е правела на Николина Чакърдъкова в „Като две капки вода“, където тя е един от участниците в момента. Младата певица разкри, че е била под голямо напрежение, когато е изпълнявала нейната песен в шоуто.

Днес двете певици се запознаха с жива връзка в студиото на „Събуди се“ и споделиха своите впечатления от превъплъщението на Дара в „Като две капки вода“. Младата певица разкри, че е получила клаустрофобия по време на изпълнението на народната песен.

„Николина Чакърдъкова е голям изпълнител и бях под голямо напрежение, когато изпълнявах нейната песен. Адреналинът е толкова силен, че няма как да прецениш дали си се справил добре, докато пееш. Получих лека клаустрофобия от маската, която носех. Сякаш ме стискаше за гърлото. Трудно дишах. Колкото и да се опитвах да се фокусирам само върху песента, стресът и паниката ме караха да мисля и за тези неща.

Въпреки това в „Като две капки вода“ се чувствах много по-спокойна, отколкото при участията ми в други формати като „X Factor“, например. Сега имам повече опит, пораснала съм. Не познавам лично Николина Чакърдъкова, но съм я виждала, когато бяхме заедно на участие“, разказа Дара.

Получих клаустрофобия докато се правех на Николина Чакърдъкова

Похвала

От своя страна, Николина не пропусна да поздрави и похвали Дара за изпълнението й. „С Дара бяхме заедно на едно участие. Искам да я поздравя за нейното представяне на тази красива, но доста сложна песен в „Като две капки вода“. Когато изгледах изпълнението й, в очите й се виждаше старанието, което е положила. За нейните години и възможности, имайки предвид и какъв стил музика пее, наистина се представи прекрасно.

Роклята й отиваше много, златния колан, шапката – всичко й стоеше прекрасно. Дара се справи най-добре от всички изпълнители, които са ме имитирали до момента в „Като две капки вода“. Има много красива орнаментика. Личи си, че има почерк във фолклора“, сподели Николина Чакърдъкова, пише nova.bg.

Дара споделя още, че много се е страхувала да не повреди тоалета, с който е била, защото той е личният костюм на Николиа Чакърдъкова. В момента младата певица усилено работи по образа на Адел и обещава, че ще даде всичко от себе си, за да се представи перфектно.

разкрития

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!