Горещи новини

Дарина Павлова – копие на Цеца Величкович! Мадам Мулти и сръбската легенда се обезобразиха с ботокс и операции

Дарина Павлова - копие на Цеца Величкович! Мадам Мулти и сръбската легенда се обезобразиха с ботокс и операции

След серия пластични операции Дарина Павлова се превърна в копие на сръбската турбо фолк легенда Цеца Величкович, узна ko4.

Приликата между двете вдовици милионерки е поразителна, забеляза репортер на „Уикенд”. Мадам Мулти вече може да се похвали с т.нар. „каменно лице”, което получи благодарение на играта на скалпела.

По лицето на изпълнителката на „Трепни” също личат множеството пластични корекции и ботокс. Физиономията на Цеца няма нищо общо с лика на певицата от началото на кариерата ѝ. Феновете дори твърдят, че любимката им разхожда разкривеното от операции лице на италианската дизайнерка Донатела Версаче, която е сред най-тунингованите дами в Европа.

Последователите на вдовицата на Илия Павлов забелязаха, че е станала неразличима от балканската легенда на фолка. Двете са смугли, с тъмни очи и коса, правени носове, скули, издути устни и много филъри, с които прикриват бръчките си. За капак и двете са вдовици на меко казано спорни фигури, а мъжете им, забъркани в мафиотски сделки, бяха показно застреляни. Желко Ражнатович – Аркан бе гръмнат на 15 януари 2000 г., а Илия Павлов три години по-късно – на 7 март 2003-а.

Ако е норма всяка фолк певица да има поне една пластична корекция по лицето или тялото си, Цеца Величкович е преживяла поне 10. Физиономията на 45-годишната сръбкиня вече е напълно безизразна, а джуките ѝ бият дори патешкото излъчване на Мара Отварачката, смеят се чалга феновете. Според запознати, навремето съпругът на сръбската певица – Аркан, категорично забранявал да си прави каквито и да било корекции. След смъртта на легендарният сръбски лидер обаче певачката наваксала със скалпела.

„Бюстът ѝ беше увиснал, сега е като на 20-годишна девойка. Пее уникално, има присъствие на сцената, но прекалява с операциите”, коментираха фенове, потресени от вида на сръбската легенда, която е кумир и за повечето наши фолкаджийки.

Дарина Павлова също се опитва да скрие следите от остаряването, но така само добива все по-плашещ вид. Броят на корекциите ѝ трудно може да бъде пресметнат, защото са доста – нос, устни, скули, чело, брадичка, много ботокс, филъри и хиалурон. Отделно наля кубици в бюста и постави най-скъпи фасети за зъбите, за да добие холивудска усмивка. Дарина почти няма телесна част, която да не е коригирана със скалпела, но дали „поправките” са успешни или, не могат да кажат най-близките ѝ.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Дарина Павлова – копие на Цеца Величкович! Мадам Мулти и сръбската легенда се обезобразиха с ботокс и операции"

Какво мислите?