Да, толкова красива е била! Ето я Пам от „Ергенът“ преди 10 години! (Яд да те хване!)

Pam ot Ergenyt predi korekciite

За своите 27 години Памела от „Ергенът“ определено доста е поработила върху себе си. Въпреки младата си възраст, инфлуенсърката е решила да се тунингова със серия от пластики и днес доста се различава от оригинала.

Това стана ясно от снимките, на които попаднахме в социалните мрежи. Фотосите са отпреди 10 години – тогава, когато „Зайчето Пам“, както сама се нарича, е била едва на 17 години.

Няма и следа от огромните й устни, тип Мара Отварачката, нито от дебелите й гайтан вежди. Личи, че Пам си е „пипала“ и нослето, което днес има по-правилна форма, а най-голяма е разликата в брадичката.

Специалистката по маркетинг си е сложила импланти, за да я направи по-овална, макар че според нейни фенове сега лицето й изглежда доста по-топчесто.

„Изключително чаровна, естествена и нежна си била! Защо си се окепазила така?! С тези вежди и този овал на лицето сега имаш доста грубо излъчване! Язък за хубавото момиче“, ядосват се последователите й в Инстаграм.

Според тях, ако Пам не се беше подлагала на пластики, щеше да бъде сигурна победителка в „Ергенът“. Сега обаче няма да се нареди дори сред 5-те финалистки.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Да, толкова красива е била! Ето я Пам от „Ергенът“ преди 10 години! (Яд да те хване!)"

Какво мислите?