Горещи новини

Дебора: Пийвах си алкохол и ми ставаше добре. Повръщах и пак пиех

Debora: Piivam si alkohol povryshtam i pak piq

Коя е чалгаджийката Дебора, заловена да шофира с 2.9 промила алкохол днес по обяд на оживен софийски булевард?

Припомняме:

Певицата участва в „Биг брадър“ през 2017 година, а по-късно призна в ефир, че е имала зависимост към алкохола. Думите си тя изрече в предаването „На кафе“. Тя оправда това с паническите атаки, които получава.

Ето какво каза тогава тя:

„От пет години страдам от паник атаки. Мислех си, че алкохолът ще ми помогне. Получих паническото разстройство, когато почина баща ми – бях на 10 години. Явно съм го потиснала тогава. Но в момента, когато съм го осъзнала това нещо по-късно в годините, започнаха страданията.

Знаете ли как почна всичко? Просто си пътувах от морето, изтръпна ми цялата ръка и получих една тежест, натиск, стягане в гърдите. Уплаших се, оттогава ходих десет пъти на кардиолог. Първо започнах да пия чайове, после започнах с алкохола.

Пийвах си алкохол и ми ставаше добре. Това обаче е било заблуда. Една година бях алкохоличка, вярвайки, че по такъв начин аз ще се оправя. И пиех всеки ден. Събуждах се и почвах да пия, повръщам и пак пиех. Влязох в „Биг Брадър“, за да се оправя, страх ме беше от бивщия ми приятел“, каза Дебора в предаването.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Дебора: Пийвах си алкохол и ми ставаше добре. Повръщах и пак пиех"

Какво мислите?