Горещи новини

Десислава Радева: Подслушват ме!

Десислава Радева

Десислава Радева хвърли скандалното твърдение, че подозира, че я подслушват, научи КОЧ

Признанието тя направи в официалния си профил във „Фейсбук“. В иронична публикация съпругата на Румен Радев сподели, че се е обадила на своя приятелка да разискват конкретна тема и изведнъж осъзнала, че не са само двете на слушалката.

Очевидно президентшата е чула странни звуци или сигнали, които са я навели на мисълта, че телефонът ѝ се подслушва от някого. Под публикацията веднага заваля дъжд от коментари от нейни поддръжници, които се възмутиха на ситуацията и подкрепиха мнението на Радева. Само няколко часа по-късно обаче конспиративният статус на първата дама изчезна мистериозно. По каква причина го е изтрила, Ген. Деси не извести последователите си, но вероятно е осъзнала, че не може да докаже твърденията си, които имаха потенциала отново да забъркат името ѝ в скандал.

Радева традиционно използва трибуната, която „Фейсбук“ предоставя, за да коментира заядливо своите и опонентите на съпруга си и да нищи държавните дела.

По-странни от интернет излиянията ѝ са само часовете, в които ги пише. Обичайно Десислава е активна след полунощ, като най-често публикува музикални творби. От известно време насам явно президентшата изпитва проблеми със съня, а дори любимите ѝ книги, които неведнъж е споделяла, че обича да препрочита на един дъх преди лягане, вече не ѝ действали приспивно. Компания в нощната скука мъжът ѝ Румен не ѝ правел, а Деси намирала начини да се забавлява самостоятелно.

Всяка вечер киснела по няколко часа пред компютъра и слушала на високи децибели любимите си рок парчета. С някои от тях поздравява приятелите си в социалните мрежи, които също забелязват своеволията на биологичния ѝ часовник. Под една от среднощните ѝ публикации, появила се на стената в 3:38 след полунощ, неин познат пише: „Лягай вече“, а Деси реагира със смях на заповедния му коментар.

Източник: Ретро

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Десислава Радева: Подслушват ме!"

Какво мислите?