img
Home / КЛЮКАРНИК / Деси Банова живее като принцеса (Вижте какво реши за бъдещето си)

Деси Банова живее като принцеса (Вижте какво реши за бъдещето си)

/
/
/
883 Views

Деси Банова живее като принцеса с Росен Плевнелиев
Откакто стана госпожа Плевнелиева, Деси Банова живее като истинска принцеса. Преди 3 месеца тя дари бившия президент със син номер 4 и от тогава животът й се преобърна. Тя живее като истинска принцеса и нищо не й липсва.

За разлика от колежките си, които бързат да се върнат на работа след раждането, Деси Банова няма такива планове. В няколко свои изявления, които направи пред медиите след раждането на сина си, блондинката споделя, че работата вече не е приоритет за нея. Тя не възнамерява да се върне скоро в ефир.

Съпругата на Росен Плевнелиев поясни, че за нея семейството е на преден план и иска да се наслади на всеки миг, прекаран с любимите си хора. Деси Банова поясни, че по време на първото си майчинство не е имала тази възможност, тъй като ситуацията е била коренно различна.

С нескрита тъга тя заяви, че се е наложило да се върне на работа малко след раждането на дъщеричката си Йоанна. Но този път всичко е различно и тя е решила да се наслади напълно на майчинството си.

Синоптичката сподели пред „България днес“, че не възнамерява скоро да се връща на работа и няма представа кога изобщо ще го направи. Тя поясни, че след като Йоан порасне, едва тогава ще прецени дали би желала да се върне на работа, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.
razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!