Горещи новини

Деси Цонева с ексклузивни разкрития: Направи ли втори опит за самоубийство леля й Теодора Цонева?

Деси Цонева с ексклузивни разкрития

Теодора, дъщерята на тв легендата Анахид Тачева и актьора Коста Цонев, не е правила втори опит за самоубийство, какъвто слух бе тиражиран наскоро, научи ko4.

Това разкри ексклузивно   племенничка Деси Цонева, която е взела присърце съдбата на леля си и полага ежедневни грижи за роднината си.

„Какво самоубийство? Не беше точно така… Леля ми изпадна в лека депресия, защото е спряла да си взима лекарствата. Видяла е някакво лекарство по телевизията и се казала „Защо да взимам тези силни лекарства, я да пробвам това?“, но в случая е подействало много зле.

Тя не е виновна, тя просто е болна – никой не си избира от какво да се разболее, дали ще е артрит или бронхопневмония… Тя има психиеска болест, която ако не лекува и не си взима лекарствата, става проблем. Бях на Малдивите, когато ми се обадиха и ми казаха, че Теодора не е добре“, коментира инцидента Деси.

Тя опроверга и спекулациите, че семейството й иска да вкара сестрата на баща й Митко Цонев в лудница. Точно обратното – всички полагат грижи за Теодора, и най-вече самата Деси.

„Щом се върнах в София, взех нещата в свои ръце – организирала съм й лечение, терапия, разговори с психиатъра й…“, добави тя.

ПИК

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Деси Цонева с ексклузивни разкрития: Направи ли втори опит за самоубийство леля й Теодора Цонева?"

Какво мислите?