Горещи новини

Деси Цонева чака бебе от 19 г. по-възрастен мъж

Деси Цонева чака бебе

Тв водещата Деси Цонева е бременна в четвъртия месец, научи ko4. Наследницата на известната фамилия Цоневи чака момиченце от гаджето си издателя Явор Стефанов, с когото са заедно от близо две години. Живот и здраве, бебето трябва да се роди през есента.

Това ще е второ дете за Деси, която има 9-годишен син – Янчо Таков-трети. За Явор пък това ще е трета щерка. Той има две дъщери от първия си брак – на 17 и 20 години. Деси и Явор били много щастливи, че отново ще стават родители, научи Lupa.bg от свои източници. В началото на връзката си двамата не искаха да я афишират публично, тъй като предпочитаха сами да се радват на любовта си без любопитни хорски погледи.

Деси Цонева чака бебе

Майката на Деси – Мариана с нетърпение чакала раждането на бебето. Семейството обаче тъжи, че бащата на тв водещата – легендарният журналист Димитър Цонев няма да може да се порадва на своята внучка. Той бе покосен от тежък инсулт и си отиде през август 2016 г. на 56 години.

Провокативната брюнетка преди време сподели, че Явор Стефанов е човекът, който й е помогнал да стъпи на крака след смъртта на баща си, към когото бе много привързана.

Марица

Твоят коментар

Be the first to comment on "Деси Цонева чака бебе от 19 г. по-възрастен мъж"

Какво мислите?