Горещи новини

„Детето ги заслужава“ – Ето ги прословутите обувки за 2000 лв.:

Borislava Montana obuvki 2000 lv

Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата страна са в трескава подготовка за предстоящия празник. Срещаме се с Борислава в Монтана, която днес има изпращане, а след броени дни ще празнува и абитуриентски бал.

Как се подготвя за поводите тя и колко пари струва ученическата радост?

„За изпращането ми съм заложила на много класически модел обувки. Подарък са ми за рождения ден, защото много ги исках“, казва Борсилава Ангелова.

„Обувките ѝ струват около 2000 лв. Не са евтини, но детето ги заслужава. Има такъв успех в училище, че се постарахме“, казва майката на Борислава – София.

Абитуриентката е в паралелка с английски и немски език, а общият ѝ успех в края на годината е отличен.

Борсилава Ангелова обувки„Тези обувки са малко по-различни. Те са ми за бала, малко по-различна ни е идеята – с кецове ще бъдем и аз, и моят кавалер. Защото роклята също е нетипична – къса е, цялата е в розовата гама“, казва Борислава.

Роклите и за изпращането, и за бала на абитуриентката са шити по поръчка, а за бижута е избрала нежни и семпли модели.

„Роклите са около 1000 лева и двете. Моделите тя си ги е избирала, тя си ги хареса. Шивачът наистина се постара да ги направи както трябва и да ги изпълни като модел точно спрямо нашите желания“, казва София пред bTV.

Приятели на семейството ще услужат с луксозна марка кола в бял свят, за да осигурят превоз на Борислава и кавалера ѝ.

Прословутите обувки за 2000 лвЦелият бюджет за предстоящия празник на абитуриентката е около 4000 лв.

А в какво още могат да се инвестират 2000 лв.?

Сумата от 2000 лв. се равнява на средната работна заплата у нас. Толкова струва и издръжката на тричленно семейство за месец. С тези пари може да бъде закупен и автомобил, макар и по-стар клас модел. Сайтове за автомобили предлагат подобни оферти, а наша справка показва, че най-често такива оферти важат за модели на Peugeot.

Не на последно място, с 2000 лв. можем да посетим популярни или екзотични дестинации в чужбина – не малко добри оферти има за места като Дубай, Мароко или Южна Испания. В тенденция се превръща и желанието на абитуриентите да заделят сума, за да пътуват навън, вместо да инвестират в една празнична вечер у дома, макар и по-специална.

Твоят коментар

Be the first to comment on "„Детето ги заслужава“ – Ето ги прословутите обувки за 2000 лв.:"

Какво мислите?