Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Детокс напитка, която за 48 часа пречиства цялото тяло и измъква от вас всички токсини и шлаки
детокс напитка прочиства тялото

Детокс напитка, която за 48 часа пречиства цялото тяло и измъква от вас всички токсини и шлаки

В даден момент всеки един от нас има нужда от цялостно пречистване на организма без значение дали живее здравословно или не.

Оказва се, че 48 часа е достатъчно време, за да премахнете токсините от тялото и да ускорите метаболизма и същевременно да загубите няколко килограма. Разбира се, физическата активност и здравословното хранене са най-добрите приятели на вашата фигура, но допълнителните средства също се намесват и допринасят страхотно затова

Ключът към решаването на проблема с бърза загуба на тегло и детоксикация са 2 лесни напитки, и ние сме щастливи да споделим тайната с вас. Тези две детоксикационни напитки след 48 часа ще преобразуват вашата фигура.

Напитка номер 1

Съставки

300 ml вода
1 супена лъжица мед
0,5 ч.л. джинджифил
0,5 ч.л. канела
1 супена лъжица лимонов сок
клонка от мента (суха или прясна)

Подготовка

Джинджифилът, канелата и ментата се заливат с вряла вода, покрийте с капак и го оставете да се варят за 10 минути. В топлата напитка добавете мед и лимонов сок. Използвайте ги преди лягане.

детоксикираща напитка

Напитка номер 2

Съставки

2 домати
4 скилидки чесън
6 супени лъжици лимонов сок
500 ml вода

Подготовка

Смесете всички съставки в купата на миксера, докато станат гладки. Вземайте ги сутринта на празен стомах.

детокс напитка

Основата на вашата диета през тези 48 часа трябва да бъде здравословна храна: пресни зеленчуци и плодове, пшеничен хляб, чисто варено месо, богато на витамини, зърнени храни, като елда или леща. Пийте достатъчно течности – поне 2 литра на ден.

Рецептите на тези прочистващи напитки могат да влезнат в употреба преди важно събитие или ваканция, както и по всяко едно време от годината, когато решите, че е време да се пречистите.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?