Горещи новини

Децата на шеф Манчев го попиляха: Уреждаш чуждите, а нас забрави?

Децата на шеф Манчев го попиляха: Уреждаш чуждите а нас забрави?

Шеф Манчев е пощръклял от любов по актуалната си приятелка Ива Бека

В медиите се завъртя  и слухът, че Дон Жуан в престилка и бизнесдамата ще станат официално семейство съвсем скоро.

Водещият на две кулинарни предавания „Черешката“ и „Кошмари в кухнята“ има три деца от две връзки. Виктория и Христо са от брака с първата му съпруга, а най-малкия му син Алекс от мимолетната му забежка с варненката Цветомила.

Въпреки голямата разлика във възрастта готвача не остана дълго с нея, а хлътна като пъпчив тийнейджър по Ива Бека, с която са горе-долу набори.

Двамата с Бека се запознали покрай децата си, които били съученици. Елина и Христо станали гаджета, но не запазили връзката си дълго, докато между родителите им тя пламнала и не изгаснала.

Та въпросната Елина, която е студентка, шеф Иван Манчев набутал в предаването на Гала „Та кафе“, като репортерка.

Интересното е, че красивото момиче става част от екипа на „На кафе“ малко преди лятната ваканция, когато не взимат нови хора от продукцията. Това още веднъж потвърждава клюката ,че пръст в това назначаване има шеф Иван Манчев.

„Значи така, уреждаш чуждите деца, а за нас не помисли ли. Забрави ни!“, избухнали децата на готвача от първата му съпруга.

Само че не ги е забравил, защото майстора на тиганите остави на всяка от жените си по апартамент. А на бившата съпруга един от ресторантите си и не спира да се грижи за наследниците си.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Децата на шеф Манчев го попиляха: Уреждаш чуждите, а нас забрави?"

Какво мислите?