Home » СВЯТ » Джейми Ланистър подсказа края на Игра на тронове
края на Игра на тронове

Джейми Ланистър подсказа края на Игра на тронове

Чудите се какво ще ни поднесе финала на „Игра на тронове“? Актьорът Николай Костер-Валдау, влизащ в ролята на Джейми Ланистър, може случайно да е издал какво ще се случи в последния епизод, узна КОЧ

Той даде интервю за „The Ellen DeGeneres Show“ и там издаде интересна подброност, забелязаха почитатели.

Водещата Елън го помоли да направи обобщение на сериала в рамките на 30 секунди. От изявлението на Николай си проличава, че Бран Старк ще има основна роля в последния сезон.

Той казва следното: „Има момче, което е изгубило пътя си в живота, нуждае се от помощ, и този мъж, Джейми Ланистър, му помага. Бута го от кулата, Бран пада на земята и осъзнава, че трябва да направи нещо с живота си. Той става Триоката врана – магическо създание, което може да предвижда бъдещето, да се връща назад в миналото и помага светът да бъде спасен. И всичко това е заради Джейми Ланистър, този страхотен човек!“.

Почитателите на сагата са се впечатлили именно от тази фраза в разказа на Костер-Валдау – „помага светът да бъде спасен“. Те коментират, че засега Бран Старк не е направил нищо толкова величествено и полезно, което може да се сравни със „спасение на света“, затова смятат, че момчето ще има ключова роля в последния сезон и че това е спойлер.

dnes.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?