img
Home / KO4 STORY / Джонатан на Нана прониза сърцата на всички с тази прочувствена изповед

Джонатан на Нана прониза сърцата на всички с тази прочувствена изповед

/
/
/
1337 Views
loading...

Мислили ли сте как се чувства човек, чувайки диагнозата “Имате рак”, а знаете ли как се чувства човек, който чува “Жена ви има рак”. Аз исках да направя всичко за нея и да преборим болестта.

Имало е моменти, в които не съм бил достатъчно загрижен, а понякога със сигурност е изглеждало, че съм прекалено загрижен. Затова искам да кажа “извинявай”.

Това заяви в “Събуди се” Джонатан – съпругът на Нана Гладуиш. В своя изповед към Нана той заяви:

“Казах си, трябва да победим този рак и ще направя всичко, за да успеем. Направих го.

Исках да ме мислиш за “скала”, някого на когото можеш да разчиташ винаги. Исках да ти дам най-доброто лечение, да съм в болницата при теб. Минахме през много труден период и съжалявам, ако не винаги съм взимал най-правилните решения. Съжалявам, ако не съм. Моля те, чуй ме, обичам те, Нана, ти си всичко за мен”. Вярвам, че всички хора в социалните мрежи ще я подкрепят” , каза Джонатан.

Нана разказа драматичните истории на свои приятелки, които са чули диагнозата рак.

Тя благодари на съпруга си, че е до нея, защото при много нейни приятелки, не е било така. Гладуиш си спомни за нейна позната, която не е искала да се подложи на интервенция, защото, ако си махне гърдата, мъжът й щял да я изостави.

Малко по-късно издъхнала. Друга позната на Нана пък признала, че имала операция за отстраняване на гърдата преди 10 години, но мъжът й все още дори не знае коя от двете й гърди е премахната.

“Всичко при тях изглеждаше добре, но зад стените на дома им, те не са били сплотено семейство. Та това са 10 години”, добави тя.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!