Новините на фокус
Home » СВЯТ » Джони Деп е приет спешно в болница след припадък – подробности:
Джони Деп е приет спешно в болница след припадък - подробности:

Джони Деп е приет спешно в болница след припадък – подробности:

Известният американски актьор Джони Деп беше спешно хоспитализиран в столицата на Унгария – Будапеща, след като е бил намерен в безсъзнание в хотелска стая. Това съобщава информационният портал 1rr, позовавайки се на статия, публикувана от Blikk.

Известно е, че Деп е в унгарската столица със своята група Hollywood Vampires. Според журналисти актьорът е трябвало да участва в концерт, но е пропуснал саундчека поради лошо здраве. Мениджърът на изпълнителя не разкрива причината за инцидента.

Освен това отсъствието на Деп на саундчека първоначално не предизвикало подозрение, тъй като той го бил правил преди. По-късно обаче се оказа, че актьорът дори не е могъл да напусне хотела. Изданието, позовавайки се на свои източници, отбелязва, че артистът е загубил съзнание. Заради безопасността на Деп е било решено представлението да бъде отложено.

„Всичко, което чухме, е, че Деп е бил превъзбуден, дори не е могъл да напусне хотела. Чухме също, че е бил извикан лекар, за да провери дали му се е случило нещо по-сериозно от злоупотребата с [алкохол или незаконни вещества]“, сподели член на Hollywood Vampires.

Какво е състоянието на Джони Деп?

Засега няма информация за това. Мениджърът на актьора не коментира случилото се. Следователно сега е напълно неизвестно в какво състояние е Джони Деп. Известно е само, че той все още се нуждае от хоспитализация.

Интересни факти за Джони Деп

Джони Деп е съсобственик на The Viper Room

Viper Room, нощен клуб на Sunset Strip (Западен Холивуд). Открит е през 1993 г., до 2004 г. е частично собственост на Джони Деп. По едно време Джони Кеш свири тук, а Хънтър Томпсън е сред редовните посетители (и двамата са вече покойници). Друго известно име, свързано с клуба, е Ривър Финикс: през 1993 г. актьорът умира от свръхдоза наркотици точно на входа. Въпреки лошата си слава, днес все още можете да срещнете някоя знаменитост в Viper Room, а самият клуб често се появява на телевизионните екрани.

Никълъс Кейдж го убеждава да стане актьор

За първи път Никълъс Кейдж и Джони Деп се срещат в началото на 80-те години, по-късно стават съквартиранти. В интервю за The New York Times Magazine, Кейдж споделя, че една вечер, докато играят на Монополи, той казва на Джони, който по това време се опитва да стане музикант, да опита нещо друго.

След това Никълъс свързва Деп със своя агент, който организира прослушване на младия мъж за филма „Кошмар на Елм стрийт“. Впоследствие този филм става първият проект на Деп в Холивуд.

Джони свири на китара в Hollywood Vampires

Джони Деп мечтае за музикална кариера от детството си, но в началото на кариерата му всички групи с негово участие се разпадат. Актьорът обаче продължава да се занимава с музика през целия си живот. През 2010 г. по покана на Шейн Макгоуън участва в записите на култовата песен Screamin Jay Hawkins I Put A Spell On You заедно с Ник Кейв, Боби Гилеспи и Криси Хайнд.

През 2012 г. той, заедно с Натали Портман, участва в записа на студийния албум на Пол Маккартни Kisses on the Bottom. От 2015 г. той редовно свири в Холивудските вампири с Алис Купър и Джо Пери.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?