Горещи новини

Джулиана Гани ексклузивно: Не съм проститутка

Джулиана Гани ексклузивно Не съм проститутка

„Не съм проститутка! Нямам нищо общо с хората, за които се твърди, че са мои сводници. Дори не ги познавам.“ Това ексклузивно заяви миската пред „България Днес“.

Брадърката е категорична, че няма да ходи в съда, тъй като не се чувства длъжна. В средата на седмицата фурията отсвири второто дело, по което е призована като свидетел срещу трафик на жени. В обвинителния акт се сочи, че Джулиана Гани и други момичета работят като проститутки за Даниел Буруджиев, известен като Дани Обувката.

„Ако съм карана да бъда проститутка веднага щях да издам хората, които ме подтикват да правя това. Но аз нямам допир с тях. Засичала съм ги само на един конкурс. Това беше преди години“, отсича Гани.

Тя е категорична, че никой от полицията не й е звънял. „Ако искат, веднага могат да ме намерят къде живя. Нито майка ми ми е казвала, че са ходили при нея, нито никой“, гневи се силиконката. Нейното име, заедно с това на Гергана Райчевска се появиха в съдебните документи, които уличават Обувката в сводничество. Според тях известни силиконки се сочат като жертви пострадали от трафика на хора, както официално се води предлагането на платени услуги.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Джулиана Гани ексклузивно: Не съм проститутка"

Какво мислите?