img
Home / КЛЮКАРНИК / Дивна с разтърсващ разказ за катастрофата: Мислех, че не заслужавам да живея

Дивна с разтърсващ разказ за катастрофата: Мислех, че не заслужавам да живея

/
/
/
761 Views

Две седмици след първото тв интервю на модела Кристин Илиева след тежката катастрофа, в която едва оцеля, певицата Дивна проговори за инцидента, който причини.

В продължение на 9 месеца тийн звездата бе преустановила музикалните си изяви. Тя изчаквала приятелката й да се възстанови, за да пропее отново. В най-кошмарните си мигове след катастрофата дори обмисляла варианта да замрази кариерата си завинаги. Изпълнителката на „Ти не можеш да ме спреш” стъпи отново на сцена през ноември.

„Наистина се бях изолирала от живота. Не виждах смисъл в нищо, единствено мисълта как е Кристин и че се оправя малко по-малко ме крепеше”, признава Дивна. Огромна подкрепа й оказала бившата тв водеща Миглена Ангелова, която й се обадила по телефона, за да й вдъхне кураж.

След катастрофата, в която едва не уби Кристин, певицата изпаднала в депресия, разбра КОЧ.

Първите 4 месеца били критични за Дивна. „До края на лятото отказвах да приема, че има живот оттук нататък. Чувствах, че не заслужавам да правя, каквото и да е, дори да живея. И това беше моята основна и голяма борба, която всъщност продължава и до днес”, откровена е Дивна.

6 месеца след катастрофата тя живеела в изолация. Голяма част от хората, които преди инцидента били около нея, след драматичната случка, се отдръпнали. В редките моменти, когато излизала от вкъщи само, за да разходи кучето си, Дивна срещала укорителните погледи на съседи и случайни минувачи и това я съсипвало. За да се спаси от кошмарните мисли, започнала да чете книги за духовно израстване. Започнала да посещава и психолози.

Те й давали увереност, че няма как да преодолее страховете си, ако ги избягва, пише седмичник.

Месец и половина след катастрофата Дивна и Кристин започнали да получават паник атаки. Най-големият страх на моделът бил, че може да не проходи отново. Дивна пък се бояла, че ако седне отново зад волана, спомените й ще се отключат. Докато събере смелост отново да шофира, предпочитала да пътува с автобус. Днес двете приятелки поддържали връзка. Певицата започнала да се чувства по-добре психически едва, когато Кристин започнала да се възстановява.

pik.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook