img
Home / КЛЮКАРНИК / Динко Вълев отново втрещи всички! (виж тук)

Динко Вълев отново втрещи всички! (виж тук)

/
/
/
622 Views

Цели 40 бона броил култовият Динко Вълев за тунинг на своя ултрамощен джип G-класа, видя КОЧ.Черният звяр е „лъснат” от най-добрата фирма в световен мащаб, показват снимки в социалните мрежи.

Динко се сдоби с джипа преди три месеца, а автоексперти оценяват звяра му на 180 000 лева. Пари, за които ловецът на бежанци твърди, че е изкарал с пот на челото си от автоморга. Която управлява в родния си град.

„Ако автомобилът, освен оптичен тунинг има и силов, т. е. подобрения на двигателя, Динко Вълев е броил поне 20 000 евро”, разкриват експерти. И това е средната цена на фирма „Брабус”. Чиято емблема гордо се мъдри на муцуната на Динковия джип.

Фирмата е известна с награждаваните си проекти, а освен това се смята за една от най-добрите в бранша, пише вестник „България днес“.

Междувременно става ясно, че цената за обновяването на автомобила може да набъбне до стотици хиляди левове, в зависимост от подобренията, които се правят по возилото.

Увеличаване на мощността на двигателя, алуминиеви лети джанти, спортно — комфортни окачвания, претапициране на интериора, мултимедийни пакети. Само смяната на емблемата на „Мерцедес” с тази на „Брабус” струва поне 550 лв, показват справки в специализирани сайтове. Самият Динко не спира да се хвали с джипа си в мрежата. В инстаграм той публикува десетки кадри на мощния звяр.

А наблюдатели коментират, че Филип Плейн е горд собственик на същия джип, пред който позира ямболията. „Като две капки вода са”, шегуват се зевзеци.

Източник: hotarena.net

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!