img
Home / БЪЛГАРИЯ / Днес Слави Трифонов регистрира партията си в съда: “Няма такава държава” са събрали 2500 членове за по-малко от месец

Днес Слави Трифонов регистрира партията си в съда: “Няма такава държава” са събрали 2500 членове за по-малко от месец

/
/
/
192 Views

Слави Трифонов ще регистрира партията си в съда. „Няма такава държава“ ще внесе документите за регистрация в Софийски градски съд днес в 11:00 ч., научи ko4.

Необходимите документи са: учредителна декларация, протокол от учредителното събрание, устав на партията, списък, съдържащ трите имена, ЕГН, постоянен адрес и саморъчен подпис на не по-малко от 500 членове.

Учредители на партията, граждани с избирателни права съгласно българското законодателство, декларации за индивидуално членство, нотариално заверени образци от подписите на представляващите политическата партия, списък, съдържащ трите имена, ЕГН и постоянен адрес на не по-малко от 2500 членове.

Нотариално заверена декларация от ръководството на политическата партия за автентичността на документите, удостоверение за уникалност на името.

Анонсът, че са готови да внесат всичко това в съда, означава, че от „Няма такава държава“ са събрали 2500 членове за по-малко от месец, въпреки че уставът им постановява сериозна цедка на най-високо ниво в партията.

Партията на Дългия беше учредена на 5 октомври, след което започна да набирането на членове.

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!