Home » ЗОДИИ » ДНИТЕ на СИЛАТА през март, които могат да променят съдбата ни към добро:
ДНИТЕ на СИЛАТА през март които могат да променят съдбата ни към добро:

ДНИТЕ на СИЛАТА през март, които могат да променят съдбата ни към добро:

Няколко дни през новия месец март  трябва да бъдат специално отбелязани в календара, защото те ще ви донесат късмет и успех .

Вече преживяхме два месеца от 2023 г., но в зодиакалния свят тъкмо завършваме астрологичната година. През март ни очаква кулминацията на сезона на Рибите и навлизането в нова фаза от сезона на Овена. Какво ще ни донесе този наситен с астрологични събития пролетен месец ? За това ще ни разкаже тарологът Галина Янко.

Най-влиятелният транзит на сезона на Риби тази година ще бъде преместването на Сатурн в Риби на 7 март, отбелязвайки първия престой на планетата на структура, дисциплина и граници в мистичния знак Риби от 29,5 години насам. Преходът на Сатурн е важен за всички знаци, тъй като сигнализира за промяна и нови уроци, които трябва да се научат. Докато комбинацията от артистичната природа на Риби и дълбоките чувства с решимостта на Сатурн да постигне своето може да предизвика известни търкания, транзитът може също да помогне за смекчаване на типичната енергия на Сатурн на силна любов.

Влиянието на Сатурн в Риби може да се прояви като креативност, щедрост, духовност и емпатия. Ще можем да се докажем като отлични слушатели, психолози или духовни водачи благодарение на способността си да разбираме и усещаме емоциите на другите хора.

Този транзит също така ще извади в много от нас качествата на лидер, който е способен да взема трудни решения и има необходимата дисциплина, за да постигне целите си. Това е чудесен момент за всички да помислят как да преодолеят въображаемите ограничения, за да постигнат големи цели и мечти.

сила на духа

Астрологичният сезон приключва на 20 март, което е кулминацията на астрологичния календар и време за интроспекция. Докато навлизаме в сезона на Рибите и преминаваме през последните седмици на зимата, астролозите ни съветват да се обърнем навътре и да помислим върху научените уроци.

На 21 март ще има новолуние в Овен. Това е астрологичният период, когато Луната е в знака Овен и лунният диск не се вижда на небето. Това събитие се случва всяка година между 20 март и 20 април, в зависимост от конкретната година. В астрологията новолунието в Овен се счита за много силен период, който може да засегне много области на живота.

Като важна фаза от лунния цикъл, пълнолунието може да извади всичко на повърхността, да покаже последствията от вашите действия през предходния месец, което може да бъде страхотен мотивиращ фактор. И раздразнението може да се удвои, тъй като напрегнатият Марс и Луната също образуват Т-квадрат или са в опозиция.

Звездите ви съветват да се уверите, че всякакви конфликти, в които влизате, наистина си заслужават. Време е да достигнете до другите и да изградите взаимоотношения. Символиката на Овен е началото, раждането, стартът и началото на нещо ново.

Новолунието в Овен се счита за благоприятен период за започване на нови проекти, инициативи, търсене на себеизява и поставяне на лични граници. През този период хората могат да усетят прилив на енергия, мотивация и желание за действие.

нов астрологичен сезон

Около 26 март интензивността на съвпада Марс-Луна ще се прояви в много положителни аспекти, което ще доведе до красива романтична вълна.

Време е да се отдадете на страстите си, да прекарате време с любимите си хора и да излезете, ако все още сте необвързани. Марс в астрологията се свързва с енергията, страстта, действието, силата на волята и агресивността, а Луната се свързва с емоциите, чувствата, интуицията и подсъзнанието.

Съвпадът на тези две небесни тела може да означава, че емоционалната ни реакция ще бъде силно свързана с желанието ни за действие и изпълнение на задачи, което ще бъде силен коз в ръцете на много от нас.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?