img
Home / KO4 STORY / Докъде ни докараха: Баба продава цветя нощем, за да изгледа внучето. Моли само за топло одеяло

Докъде ни докараха: Баба продава цветя нощем, за да изгледа внучето. Моли само за топло одеяло

/
/
/
146 Views

От Ко4 попаднахме на разтърсваща история от София, която завършва с апел, докосна десетки потребители в мрежата. Възрастна жена продава цвята на улицата в студа, за да изгледа внучето си.

Младеж и приятелката му купуват повечето цветя, за да й помогнат, а жената помолила единствено за едно одеяло, за да продава в студените нощи.

Ангел Павлов моли, ако някой има възможност и желание, нека да си купи цвете. Дори и едно.

Вижте разказа му:

„Вчера с приятелката ми минахме покрай Аванти до метростанция Надежда на булевард „Ломско Шосе“ и видяхме тази възрастна жена, която продаваше цветя на дъжда на символична цена. Спряхме и купихме, повечето цветя. Поговорихме си доста с нея и ни каза, че продава цветята, защото има внуче, което е 8 ми клас и няма с какво да го издържа и го гледа сама.

С парите, които изкарва от цветята му купува дрешки, учебници и храна, за да може да изучи. След като я питахме от какво има нужда, ни помоли да и занесем едно топло одеяло, за да се завива нощно време, че и било студено… Нека всеки, който има някаква възможност да отиде и да си вземе едно цветенце.“, апелира Ангел..

По думите му жената продава чак след 19:00 часа.

„Хора нека бъдем малко по добри и да вярваме в добротата.“, завършва младежът.

Ко4 призовава всеки, който може да помогне на жената да го направи, било то и с малко. След като държавата е абдикирала от народа, трябва ние да бъдем хора и да си помагаме в такива моменти. Споделете статията с приятели, за да могат и те да помогнат на възрастната жена.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook