img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Домашните ви растения могат да ви разкрият важни неща за бъдещето: Ето как да получите отговорите

Домашните ви растения могат да ви разкрият важни неща за бъдещето: Ето как да получите отговорите

/
/
/
250 Views

За да разберете какво ще ви се случи скоро или за да получите отговор на важен за вас въпрос, можете да използвате всевъзможни видове гадания с помощта на растения и предмети, научи ko4.

В това отношение ще ви помогнат покълналите семена. Необходими са ви пет семена от едно растение. Посадете всяко семенце в различна саксия, но в един и същи ден и час. Определете сами за себе си на кое очаквано от вас събитие съответства всяка саксия.

Поставете всички саксии така, че да имат еднакво количество слънчева светлина, топлина и ги поливайте еднакво. Остава ви само да проследите в каква поредност ще покълнат вашите семена. Така ще разберете и реда, по който ще протичат събитията, които съответстват на всяка саксия.

Можете да гадаете и с помощта на кора от ябълка. Почистете една ябълка с остър нож така, че да се получи една непрекъсната лента. Хвърлете я през лявото си рамо, като зададете въпроса си на глас. Ако кората след падането си е образувала буквата О или У, отговорът е отрицателен. Каквато и да е друга форма означава положителен отговор на въпроса ви.

Можете да гадаете с помощта на сол и свещ.

Това се отнася най-вече за случаите, в които подозирате половинката си в изневяра. Трябват ви чаша с вода, лист хартия, чаена лъжичка сол и една свещ. Напишете на хартия името на съперницата си, ако го знаете. Ако не го знаете, напишете каквато и да е буква. Запалете свещта, сложете солта във водата и запалете хартийката с пламъка от свещта. С лъжичката разбърквайте солта и кажете:

„Ако солта се разтопи бързо, мъжът ми няма да ме остави, а като изгори хартията, ще изгори и тяхната любов!“.

Ако солта се разтопи, а хартията все още тлее, мъжът ви ще остане с вас. Ако се случи обратното, рано или късно мъжът ви ще ви остави и ще отиде при новата си любов. Две рози ще ви помогнат да получите отговори на важни за вас въпроси. Намерете два еднакви цвята, които още не са разцъфнали.

Ако имате повече от два въпроса, купете повече рози, но тогава ще трябва да ги сложите в различни вази. Розата, която разцъфне първа, ще даде положителен отговор на интересуващия ви въпрос. Розата, която бързо увяхва, означава отрицателен отговор.

Ретро

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!