Горещи новини

До 26 май животът на тези зодии бележи ОБРАТ: Ето кой ще напълни портфейла и кой ще подреди любовния си живот

Koi zodii shte imat pari

Време е да изоставим моделите на поведение, които не са ни служили за нищо през последните 14 години, съветва астрологът Йована Милекич.

Юпитер и Уран се срещнаха в Телец и ще имат връзка до 26 май. Астрологът Йована Милекич съветва да предефинирате приоритетите през този период.

Време е да изоставим всички онези модели на поведение, които не ни послужиха с нищо през последните 14 години. Трябва да се събудим и да започнем да се грижим за себе си възможно най-добре, защото никой друг няма да го направи вместо нас! Никой друг няма да развали нашите лоши връзки, работа, партньорства от всякакъв вид. Трябва да се откъснем от навиците, които ни карат да се въртим. Новото време изисква нови нас, осъзнали потенциала си и готови да го изживеем докрай!

Това е идеалният момент да прекратим работа, която се поддържаше от съображения за „сигурност“, но всъщност ни поставяше под съмнение през цялото време, защото нито бяхме доволни от нея, нито Бог знае колко печелихме от нея.

Това е и идеалният момент да излезем от всички онези хладни връзки и бракове по шаблона „мълчи, имаме деца, куче, котка, къща…“ Имаме всичко, но нямаме нищо, което да ни прави щастливr! Юпитер и Уран в Телец са на път да разрушат всички кули, построени от картите на търпението и чакането, пише астрологът Йована Милекич.

Марс в Риби секстил съвпада с Юпитер и Уран, което е призив да се раздвижите и промените съдбата си към по-добро! Борба и риск, който се отплаща. Моментът, в който поставяме всичко върху себе си и нови планове и… за награда получаваме едно ново аз, готово на всичко! Това са дните за онези, които дълго мълчаха, чакаха „съдбата да си спомни“, после чакаха и трябваше да се напънат и да чакат, тогава се сетиха, че трябва да вземат съдбата в свои ръце, та когато ги пукне ! И ще стреля, и какво друго!

Няма да е лесно, но ще си заслужава. Късметът следва смелите, а аспектът на Марс в Риби в секстил с Юпитер, неговия прокрастинатор и Уран говори точно за това.

Венера, диспозиторът на този съвпад е в Овен с Раху и Хирон, заедно с ретрограден Меркурий, отново ни призовава да лекуваме емоционалните рани с мир и да се борим за нормално и стабилно аз. Фактът, че ще се откажем от битката за тези, които не ни заслужават, всъщност е най-голямата от всички битки – борбата за нас, които наистина сме достойни за себе си, тези, които в бъдеще ще могат да получат уважение и подарена любов , по заслуги.

Как протича тази връзка на Юпитер и Уран за различните зодии ?

ОВЕН – Време на промени във финансите и възможност за добри печалби!

ТЕЛЕЦ – Време на промени в бизнес и финансов смисъл, както и в отношенията.

БЛИЗНАЦИ – Страхове и тайни врагове бяха обявени! Вашето подсъзнание има всички отговори, чуйте го!

РАК – Вашите планове и кръг от приятели се променят, растат и се развиват за най-високото ви емоционално и финансово благо.

ЛЪВ – Променяте своя житейски и бизнес имидж. Повратна точка в кариерата.

ДЕВА – Променяте житейската си философия и поемате по-добър път.

ВЕЗНИ – Промени в подкрепата на другите, освобождавате се от бремето на дълговете.

СКОРПИОН – Променяте моделите в бизнес и финансов смисъл. Влизане/излизане от брак.

СТРЕЛЕЦ – Време е да обърнете влакчето и да внесете динамика в деловата среда.

КОЗИРОГ – Дойде време най-накрая да обърнете нов лист и да се насладите на забавление, общуване, пътуване, любов, а не само на работа.

ВОДОЛЕЙ – Решавате някои документи за недвижими имоти във ваша полза.

РИБИ – Отървавате се от грешните мнения и се насочвате към по-добри възможности в бизнеса и финансите.

Твоят коментар

Be the first to comment on "До 26 май животът на тези зодии бележи ОБРАТ: Ето кой ще напълни портфейла и кой ще подреди любовния си живот"

Какво мислите?