Горещи новини

Драматично гласуване в „Като две капки вода“, Зомбори пак спечели, дръпна в генералното

Zombori pak specheli i drypna v generalnoto

Първи на сцената тази вечер на „Като две капки вода“ излезе фронтменът на Б.Т.Р., който получи нелеката задача да влезе в обувките на Дони и да изпълни хитовото парче „Стая с лилави стени“.

„Няма да ми е лесно да възпроизведа Дони. Той е изключително колоритен на сцена. Надявам се да успея да синтезирам някои от движенията му.“

„За първи път нямаше нищо от Наско в изпълнението ти“, категорична бе Хилда Казасян.

Християна се превъплъти в неотразимата Мария Илиева за дуетното им парче с Миро „Ако утре няма днес“, плод на вдъхновяващата музикална синергия на двамата обичани изпълнители.

„Трябва да забравя за моята лиричност и да вляза в атака. Много е ярка на сцената и стои стабилно. Трябва да направя същото, за да съм максимално близо до нея.“

„Да си до Миро на сцената е невероятно изживяване. Християна е положила огромно усилие да се доближи до мен като образ. Ти си изключителна певица!“, категорична бе Мария Илиева.

Владимир Зомбори излезе на сцената в компанията на красивата Галена и извиси глас в образа на Краля на попфолка Азис и песента, определена за „Попфолк хит 2023“ – „По, по, по“. „Проблемът ще бъде с характерната орнаментика. Трябва да съм секси и към силния пол и към слабия пол. Всичко е много секси. И Галена, и Васко са много секси. Стискам си палци да достигна самочувствието на Азис и то до Галена.“

„Смятам, че Азис е един от най-сложните образи за пресъздаване“, сподели Галена.

„Вие сте явление, не съм си представял, че имате такива гласови данни и да имитирате така добре! Това, което направихте тази вечер, е уникално!“, категоричен бе Веско Маринов.

Панайот Панайотов очарова журито и публиката с образа на Краси Гюлмезов от дует „Шик“, изпълнявайки хитовото парче „Не мога без теб““.

„Беше ми драго да видя някой да пее моя песен вместо мен. Беше много добър!“, сподели Краси Гюлмезов.

„Бяхте прекрасни и много елегантни. Вие сте големи професионалисти. Големите артисти са такива“, сподели Любо Киров.

Поп фолк дивата Мария се впусна смело в предизвикателството да се преобрази в Дара Екимова и даде всичко от себе си за изпълнението на дуетната им песен с Тино „Недей да ме будиш“. По създаването на музиката и текста изпълнителите работят заедно, а за аранжимента си партнират с Искрен Тончев (Искрата).

„Чувствам се прекрасно, защото леко бях изпуснала младите хора. Сега имам възможност да наваксам“, сподели Мария.

„Изглеждаш страхотно! Няма да крия, че беше много вълнуващо да видя имитацията на това парче. Беше секси, чувствено и беше удоволствие да ви гледам заедно!“, даде своята оценка Дара Екимова.

Иво Аръков бе неузнаваем в образа на секссимвола на попфолка Константин. В компанията на красивата Алисия той изпя хитовото парче от 2016 г. „Не си ти“.

„Кефи ме мъжкарският огнен темперамент на Коцето“, сподели Иво Аръков.

Сладкото изкушение Джулиана Гани вдигна публиката на крака с емблематичната песен на дуета Севдалина и Валентин Спасови –“Сине, сине“, спечелила първа награда на публиката на фестивала „Пирин фолк“ в Сандански през 1993 г.

„Супер щастлива съм, че ще имитирам жена. Не съм пяла никога в дует, сега ще ми е за първи път и леко се притеснявам. Тя пее с огромна лекота, а при мен е трудно, особено с височините.“

„Твоето присъствие на сцената има една специфична искреност. Всеки път си пееш песните много добре! Особено в първия куплет, изстинах“, сподели оценката си Веско Маринов.

Чаровната актриса Елена Атанасова влезе в свои води с образа на ангелогласната легенда на българската музика Ваня Костова и изпя великолепно парчето на „Тоника СВ“ –“Обич“.

В крайна сметка за пореден път победата грабна Владимир Зомбори, който по този начин поведе със 120 точки в генералното класиране на втория Наско.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Драматично гласуване в „Като две капки вода“, Зомбори пак спечели, дръпна в генералното"

Какво мислите?