Горещи новини

Драма: Мейзер проплака от зандана, моли цяла България да спаси живота на…

Драма: Мейзер проплака от зандана, моли цяла България да спаси живота на...

Известната Елза Парини явно продължава да поддържа близки отношенията с Анита Желева, по-известна като Мейзер, която към момента излежава присъдата за убийство по непредпазливост в затвора в Сливен. Припомняме, че черната вдовица отне живота на съпруга си Николай Димов през август 2016 година.

Парини моли за помощ на личната си страница във „Фейсбук“ именно от името на пандизчийката. Апелът обаче не идва от варненката, а от нейна аверка, също лишена от свобода и се отнася до спасяването на животи, но не на човешки, а на котешки.

Ето какво написа Парини в профила си в социалната мрежа:

„Здравейте на всички!

Апелирам за вашето внимание от името на Анита Мейзер.

Тя е затвора в Сливен и се опитва да спаси 12 домашни котки, които са собственост на друга лишена от свобода жена в Сливен.

Жената (българка) е от #Свищов и е отглеждала сама животинчетата. Няма кой да се грижи в момента за котетата и #СПЕШНО търсим временен подслон за тях. За около 3 години, като този или тези, които поемат ангажимент ще получават издръжка за храна, ваксини и други консумативи от собственичката.

Мяукащите домашни любимци са питомни и възпитани, те са 7 мъжки, 5 женски, кастрирани, с паспорти, 2 ангорски, 5 едри европейски късокосмести и 5 обикновени #котки.

Моля, сериозните и загрижени за животните хора (по възможност от Свищов или района) да се свържат с мен на лично съобщение. Дано успеем да помогнем на животните и на тяхната собственичка, защото тя е много притеснена за съществуването им и плаче всеки ден за тях.

Жената е самотна и няма на кого да разчита освен на нашата помощ. От името на Анита ви благодарим предварително.“

Драма: Мейзер проплака от зандана, моли цяла България да спаси живота на...

 

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Драма: Мейзер проплака от зандана, моли цяла България да спаси живота на…"

Какво мислите?