Горещи новини

Драмите в живота на Юксел Кадриев: Неврохирург едва спасява живота му! Водещият преживява тежък развод, а любимата му жена умира от рак

Dramite na Yuksel Kadriev

Един от най-дългогодишните водещи в ефира на bTV, ветеранът Юксел Кадриев, посреща 51-вия си рожден ден (27 март) с музика и нова песен.

Освен това той доказа, че е широко скроен и не дава ухо на упоритите слухове по негов адрес. Наскоро се появи мълвата, че журналистът е недолюбван от новото ръководство на медията и те планират да го понижат в репортер. Подобни злостни сплетни обаче съвсем не смутиха новинаря.

Той реши да отговори на всички хейтъри с кавър на своя любима песен. Само преди 3 месеца, по случай рождения ден на bTV Новините, емблематичният водещ бе отличен със специална награда от колегите си за цялостен принос.

Юки, както го наричат близките му, от известно време развива своя музикален талант с уроци по пеене и пиано. След като миналата година изпълнението му на Let it snow взриви социалните мрежи и получи почти половин милион гледания, сега е направил кавър на песента на Роби Уилямс Angels.

Голяма лична драма водещият изживява след смъртта на любимата му жена – Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка. Красивата варненка почина през 2018 г., след като не успя да се пребори с коварния рак. Две години след нейната смърт Юксел пазеше абсолютно мълчание и не намери сили да изкаже мъката от загубата си публично. След години обаче в навечерието на нейния рожден ден Кадриев публикува откровена изповед, посветена на любимата му.

Преди да пресекат пътищата си с варненката Диди, а после болестта й да му я отнеме, новинарят претърпя и друго разочарование – с бившата му съпруга Бонка и майка на единствената му дъщеря Габриела (сега тя е студентка в НБУ) преминаха през тежък развод и доста разправии.

51-годишният Юксел, за разлика от бившата си съпруга, е потаен в личния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майска си и дъщеря си. Наскоро около жилището му гръмна скандал.

Оказа се, че в продължение на 12 години Кадриев е живял в общинско жилище, за което плаща 100 лева месечен наем. Заплатата му в Би Ти Ви е 75 000 лева годишно. Общината заведе дело срещу него, което той загуби.

През годините съдбата поднася на Юксел и други житейски уроци. Като операцията, която преживява. Известният неврохирург Васил Каракостов спасява живота му. През 2012 г. журналистът е опериран спешно от дискова херния.

В рамките на един месец го отварят три пъти. По време на двата месеца престой в болницата, Юксел е парализиран. До интервенцията си стига, след като пет години по-рано получава тежка травма от претоварване с фитнес уреди.

Кадриев е в безизходица в буквалния смисъл. Но професорът идвал всеки ден и те си говорят по час-два. Точно тези разговори осмислят деня му.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Драмите в живота на Юксел Кадриев: Неврохирург едва спасява живота му! Водещият преживява тежък развод, а любимата му жена умира от рак"

Какво мислите?