Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Д-р Александър Мясников се обърна към всички, родени преди 1970 г.: Чуйте и запомнете това, което ще ви кажа.
Д-р Александър Мясников се обърна към всички родени преди 1970 г.: Чуйте и запомнете това което ще ви кажа.

Д-р Александър Мясников се обърна към всички, родени преди 1970 г.: Чуйте и запомнете това, което ще ви кажа.

Цифрите в ЕГН-то може да бъдат ужасяващи за някои хора. Все пак те разкриват как годините минават, а свещите на тортите се увеличават необратимо.

Да, всеки иска да остане млад за по-дълго и да се чувства здрав като на 20, но какво да се прави – животът тече само в една посока.

Все пак има хора, които сякаш отказват да живеят или постоянно го правят със страх. Именно заради това д-р Александър Мясников се обърна към всички, родени преди 1970 година. Той им даде жизненоважен съвет.

„Чуйте и запомнете това, което ще ви кажа. Спазвайте го и така животът ви ще се промени“, категоричен е специалистът.

„Не се отдавайте на меланхолията и унинието. Да, вече сте на едни сериозни години, но все пак сте живи, нали! Живейте всеки ден сякаш е последният ви ден на тази земя…

Дори и да имате болежки и заболявания – не се предавайте пред тях“, казва докторът.

Според лекаря изведнъж му хрумнало, че хората, родени преди 1970 г., не могат да направят много, за да удължат живота си.

„Генетика – няма какво да се направи! Всеки живее живота си както смята, че е най-добре за него. Някои много са преяждали, пили, веселили, пушили, отдавали са се на пороци – други пък са живели по-спокоен живот. Е, ако сте родени преди 1970 г., то вече сте направили, каквото сте направили и това е!

Всеки от нас има собствен ресурс, даден му от Бога. Други пък го обвързват с наследствеността и т.н. Каквото и да е – никой не знае още колко живот му остава. Заради това нека живее пълноценно до последно“, съветва специалистът.

Лекарят стигна до извода, че по този начин единственото, което остава в такава ситуация, е да се осигури качеството на оставащия живот.

„Можете да се погребете още приживе, страдайки от болки в гърба и скокове на налягането, или можете да смятате всеки ден за последен и да не се предавате на болести и мрачни мисли.

Хората са казали, че „това, което не можем да излекуваме, се счита за нормално“. Така че нека се научим да не оставяме оставащите ни дни на униние, болка и слабост! Да живеем – както можем!“, обърна се д-р Мясников към всички, родени преди 1970 година.

По-рано Мясников каза, че храните, съдържащи захар, са опасни поради повишен риск от рак. Лекарят нареди сред такива продукти содата, белите тестени изделия, хляба и ориза

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?