Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Евгени Димитров – Маестрото иска момиченце от Виктория
Евгени Димитров – Маестрото иска момиченце от Виктория

Евгени Димитров – Маестрото иска момиченце от Виктория

Сватбата на Евгени Димитров и Виктория Готева продължава да предизвиква бурни емоции в социалните мрежи, където не могат да се начудят на блондинката за избора ѝ на мъж при такава сериозна разлика в годините и с толкова бракове и деца зад гърба.

Репортерката на bTV е по-млада с цели 26 години от Маестрото и на практика може да му бъде дъщеря, а не жена. Вероятно и заради това двамата пазеха до последно сватбата си, за която, както стана ясно впоследствие, са знаели само най-близките им.

Маестрото има редица връзки зад гърба си, както и три деца от три различни жени. И очевидно не му е минал мерака още да минава под венчилото, въпреки че преди да срещне Готева, с която са заедно в последните три години, музикантът е имал само една сватба.

Избраницата му е майката на първия му син – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува за кратко и се разпадна още през 90-те.

Огромната разлика между Евгени и новата му жена, всъщност, е напълно в негов стил, защото от няколко години той е и директор на телевизията на Слави „7/8 ТВ“. Единствената жена, която е била приблизително на неговите години, когато е бил с нея, е първата му съпруга Мишел, с която се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето вече е на 28 години и е по-голям от новата си мащеха.

Разводът на майка му и баща му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многобройни креватни забежки, докато се стига до връзка с рекламистката Ела Наумова, която тогава все още е студентка.

През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса, което и до днес е най-голямата трагедия в живота на Димитров, пише „Галерия“.

„Две години живях в ада“, признава той след време, провокиран от борбата на майките на деца с увреждания, чиито протести в „Шоуто на Слави“ упорито подкрепят. Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела, а след нея в живота му влиза балерината от „Магаданс“ Нели Желева, която му ражда син.

Но и тази любов е кратка. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а колко други са минали през него, докато дойде ред на новинарката Виктория, не е ясно.

Евгени е категоричен, че иска момиченце от поредната си жена, пише още изданието.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?