Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Един билкар на село ми даде тази отвара, с помощта на която свалих цели 8 см в талията
Един билкар на село ми даде тази отвара

Един билкар на село ми даде тази отвара, с помощта на която свалих цели 8 см в талията

Днес от КОЧ Ви представяме отвара за отслабване, която се прави само с 3 съставки

Хайде заедно да опитаме нещо малко по-различно. Готови ли сте да научите за силата на една от най-страхотните отвари за отслабване? Ако дълго време сте мечтали за стройна фигура, но така и не сте имали късмета да попаднете на средство, които да ви помогне в тази нелека битка, то вие го направихме току що.

Вълшебните съставки за направа на тази сразяваща отвара за отслабване са едва 3. Може би ви се струват малко, но са напълно достатъчни, за да ви накарат да се вталите. Тя работи без грешка! Няма шега – отвара за отслабване кара всички да слабеят

Съставките са само три на брой. Говорим за канела, зелен чай и дафинов лист.

Нищо друго не ви е нужно, за да сътворите чудеса с вашето тяло. Тези съставки ще засилят метаболизма ви и ще ви изпълнят с живец. Рецепта за отвара за отслабване: трябва да кипнете вода от 800 мл. Тя се отстранява от огъня и към нея се прибавя една пръчка канела , която е последвана от 3 на брой дафинови листа.

Не забравяйте да добавите и 1 с.л. сушен зелен чай, за да завършите рецептата подобаващо. Сега е необходимо да покриете отварата, тъй като тя е нужно да се запари добре. Изчакайте да се охлади известно време и отцедете.

Начини за прием, които са допустими

За да постигнете най-добри резултати, пийте от отварата рано сутрин. Преди това не бива да сте закусвали. Приемайте на празен стомах, за да ускорите метаболизма си . Заедно с това ще започнете да елиминирате и токсините, които са пагубни за тялото. Запомнете обаче, че това е едва първата част от порцията ви за деня.

Втората вземете веднага след като закусите, а третата порция изпийте вечерно време, малко преди да си легнете. Отварата се пие абсолютно всеки ден и така в продължение на 2 поредни седмици. Опитайте се да се прекъсвате курса на отслабване и пийте от нея винаги по едно и също време, за да може стомахът ви да привикне с онова, което му се дава.

Ще се чувствате по-сити, ще се храните по-малко, а в същото време ще се чувствате живи, в прекрасно настроение и скоро ще забележите първите промени във вида на тялото си. Ще намалите значително сантиметри от корема и бедрата като за начало, а в края на втората седмица талията ви ще бъде по-малка с до цели 8 см. Не е ли удивително?

Пробвайте се още тази седмица!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*