Горещи новини

Една млада разведена българка взриви мрежата с безкрайно болезнените си думи за брака!

млада разведена българка взриви мрежата

Публикация на млада разведена жена за брака и всичко, което идва с него, взриви интернет, видя Ко4.

Болезнените истини, които тя сподели за съвместния живот и брака, от известно време се разпространяват с изключителна скорост в мрежата. В публикацията си младата дама споделя личния си опит и заключенията, до които е стигнала по време на неуспешния си брак, пише Факти.бг.

А причината, довела до разпада на семейството ѝ, не е изневярата.

Не са и монотонното ежедневие и битовизмите, които са в състояние да убият и най-силната любов. Става дума за съвсем различни неща, с които всяка една жена се сблъсква, когато заживее с половинката си под един покрив.

Ето какво написа разочарованата жена:

“Битовизмите разрушиха връзката ни”. Чували ли сте тази фраза? Наскоро отново я чух от устата на един мъж, който зарязал жена си и двете си малки дечица заради млада и красива любовница.

Той упрекваше съпругата си, че вече не се грижела за себе си; че храната, която приготвяла, не била вкусна; в дома им непрекъснато било разхвърляно и мръсно; децата не спирали да крещят, а сексът бил скучен. Затова намерил и нова “любов”. Без битовизми!

Когато една вечер преди три години отново плачех, защото повече не можех така, мъжът ми каза:

“Толкова ми е писнало, че се улавям да мисля как не ми се иска да се прибирам вкъщи!”. Тогава избухнах. И назовах всички неща с истинските им имена. Не скуката и рутината разрушават брака! Ако съпругът ви не изпълнява родителските си задължения, това е предателство. Ако мъжът ви казва, че не може да изпълнява задълженията ви, това е лъжа. Ако той не проявява съчувствие, когато на вас ви е трудно, това е жестокост!

Когато чувам жена да казва, че ежедневието е убило любовта, усещам чувство на вина. Но когато чуя тази фраза от устата на мъж, усещам жестокост и безсърдечност.

Тогава го обясних на мъжа си по същия начин: когато двама приятели са заедно в един танк, воюват и оцеляват в трудни условия, на нито един от двамата няма да му е скучно. Ако всеки един от тях се старае с всички сили, това е изпитание, труд и в крайна сметка – съвместна победа. Но ако единият от двамата не спира да мрънка, че в танка му е шумно и неудобно и казва, че ще му е по-добре, ако вечерта не се налага отново да влиза в него, то това не е приятел!

Първоначално мъжът ми се засмя, но след това осъзна смисъла на думите ми. А аз стоях и гледах как се променят лицето и погледа му. И ми стана много болно.

Не монотонното ежедневие и битовизмите разрушават брака! Разрушават го лъжата, предателството и жестокостта!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Една млада разведена българка взриви мрежата с безкрайно болезнените си думи за брака!"

Какво мислите?