Една от тях двете ли печели „Ергенът“?

Koq pecheli Ergenyt

Третият сезон на „Ергенът“ напредва все повече и върви към развръзката си. На старта в Родос бяха 26 кандидатки за сърцето на Алек Младенов, а след снощи в къщата останаха едва осем – Валерия, Екатерина, Йоана, Кристина, Магдалена, Мария, Надежда и Надя.

Последната, която засега си тръгна без роза, е певицата Киара Маджарова. Именно тя разкри и кои са двете фаворитки да спечелят риалитито. Според нея това са Надежда и Маргарита.

„Межу тях двете е най-голямата конкуренция сред момичетата. Тъй като и двете са били на равен брой срещи. Всеки път по различен начин той им подготвя срещите. На Надежда са по-екстремни, на Магдалена са по-любовчийски, по-романтични. И фокусът е главно върху тях“, каза тя в предаването „Преди обед“.

„Реално всяко едно от момичетата, които са били на среща, си изживява срещата по неин начин. Естествено, че има вълнение от това, че прекарват времето с Алек, който я допуска до това да я опознае, той също нея. Смятам, че дори когато те ни разказват така ги усещат. Така че не мисля, че е нещо преувеличено или по някакъв начин по-насолено излъченото“, обясни още тя.

След това тя разкри и лична драма от живота си – била е на косъм от смъртта.

„Прави ми впечатление, че момичетата, които имат вниманието на Алек, по някакъв начин са се разкрили и по-скоро искат той да изпита съжаление към тях. Видяхме доста от тях да разказват своя лична история, свързана с близки, предишна връзка или така нататък. В случая аз съжалявам, че не му разказах повече за себе си и за тежките ми моменти, както доста от момичетата.

Например в момента съжалявам, но тогава не го сметнах за редно и нужно, да възбуждам в него такива емоции и съжаление. Аз също съм преживяла доста неща, била съм на ръба на смъртта, и това е нещо, което е доста деликатна тема. Била съм в доста тежко състояние – в 10-дневна кома и това до голяма степен е засегнало моя мозък.

Имахме една игра – емпатична. Аз много добре знам какво означава тази дума, но тъй като това е доста голяма травма, засегнала моите нерви  мозъка ми, по-бавно превключвам. Сами видяхте, че аз по-бавно говоря в самото предаване. Някакси не го сметнах за нужно да изпитва Алек съжаление към мен“, разкри тя.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Една от тях двете ли печели „Ергенът“?"

Какво мислите?