Home » KO4 STORY » Еднояйчни близначки ядат, спят и се къпят заедно с общия си годеник, а сега искат да забременеят едновременно от него! (Снимки):
Еднояйчни близначки ядат спят и се къпят заедно с общия си годеник а сега искат да забременеят едновременно от него! (Снимки):

Еднояйчни близначки ядат, спят и се къпят заедно с общия си годеник, а сега искат да забременеят едновременно от него! (Снимки):

Най-известните еднояйчни близнаци в Австралия ядат, спят и се къпят заедно с общия си годеник. Сега разкриха, че планират да забременеят по едно и също време.

35-годишната Анна и Люси Декинк от Пърт издигат сестринската си връзка на съвсем ново ниво – обличат се еднакво, прекарват всяка минута заедно и планират да имат бебета с партньора си от девет години, 40-годишния Бен Бърн, по едно и също време.

Най-известните еднояйчни близнациСестрите, които са спечелили световната титла „най-еднакви близнаци“ – са толкова близки, че ходят до тоалетната заедно и измерват храната си, за да се уверят, че ядат точно същото количество.

Анна и Люси ДекинкТова, че имат овулация по едно и също време в месеца, не бе никаква изненада за тях. Сестрите разкриват, че било много по-трудно да забременеят, отколкото са си мислили, а да имат бебета по едно и също време е особено важно за двете жени, които обичат да правят всичко заедно.

„Когато тя отиде до тоалетната, аз отивам с нея; когато си взима душ, отивам с нея“, каза Анна пред New York Post.

Анна и Люси Декинк от Пърт„Каквото и занимание да назовете, ние го правим заедно. Никога не сме разделени. Не мисля, че бихме функционирали една без друга. Имаме тревожност от раздяла. Ние сме обвързани един с друг до живот.“

Източник: Пловдив 24

Еднояйчни близначки Австралия

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?